na zubne do ke sa neni az take tazke dostat , moja kamaratka tam studuje a dostala sa tam tak,ze sa cely rok ucila len tie testy a stacilo jej myslim 707 bodov z 800
hm, mimula, tvoj pripad mi pripomina to ,ako som pred par rokmi tiez uvazovala co ist studovat, bavili ma jazyky,geografia...vzdy ma zaujimali cudzie kultury a tak podobne,fakt jediny problem u mna bol, ze som sa nevedela dobre vykecat v cudzom jazyku, vzdy som si musela vety napisat a precitat, plus nikdy nerozumiem nahravke (hlavne anglictina ,spanielcina lepsie...no pravdou je ,ze niekedy ani po slovensky z cd nic nerozumiem :DDD) takze tymto sa pre mna tlmocnictvo a prekladatelstvo skoncilo .....dalej som rozmyslala nad cestovnym ruchom alebo ze budem robit turistickeho sprievodcu, no to ma sesternica vysmiala,ze na to mi staci 2mesacny kurz :D tak som to vyriesila tak,ze som isla na medicinu...tazko povedat,ci som urobila dobre, niekde vo vnutri citim,ze v tomto odbore,ak ho nahodou dostudujem, nikdy nebudem dobra, mozno len priemer, uz sa aj rozhliadam po nejakej kancelarskej robote ,aby som nepozabijala ludi :D okrem toho, k ludom ako takym velmi vrely vztah nemam , cize ako normalny doktor ,tak jedine detsky ...a to je dost tazky odbor...ked ti mozem poradit, ak si dobra v jazykoch ,tak chod ich studovat ,ale prosim nie take bezne kombinacie anglictina+francuzstina/nemcina a pod...tych je ,myslim,vela....skus nieco nesuchane, ja som trebars rozmyslala o finstine, ale to bolo vtedy v prahe a nechcelo sa mi ist tak daleko+ bol to dost uleteny napad....ale prijimacy z finstiny nerobis, robia sa len vseob.predpoklady a daco dalsie, a navyse otvorili to uz aaj v brne...ale je to tazky jazyk, vopred upozornujem :D a mozes si ju dat do kombinacie napr.so spanielcinou, to je dost lahky jazyk, co sa gramatiky tyka....