neviete kde by sa dali kupit take tie stetce na rozne licenie oci.. ci drogerka alebo tak? ci to tie baby robia s takymi na malovania ? :D
Stetce na make - up
to je tiez velmi dobre kozmetika :) je to kozmetika Coastal Scence, len je ta znacka premenovana... ale stetce neviem ake maju..
zoeva.sk
tie stetce sa zdaju byt kvalitne
danka, nemyslim si, ze kazda kozmeticka to tvrdi. Dokonca prednedavnom som pozerala video, kde maskerka spominala, ze hubky viac upchavaju pory.
ked ide o make up tak sa maju pouzivat iba hubky to vam povie kazda kozmeticka, a tie sady na make up co som myslela sa iba tak vola ale neni to na make up, ale na licenie, puder,lica a vsetko na tvar na co sa pouzivaju stetce
ja mam stetec na make-up vyskusany, ale mam dost citlivu plet, preto uprednostnujem ruky. Skor som reagovala na to, ze prstami sa neda make-up rovnomerne rozotriet...ja s tym nemam ziadny problem.
No ja neviem, ale vsak stetce maju v kazdej drogerke...
ja som videla sady stetcov na make-up na nikashop.sk skus tam
zuzi to som aj vravela, kym som neskusila stetec :)
kupila som ho v parfumerii mam max factor, je velmi dobry a tekuty make up si nim nanasam tak, ze si ho vytlacim bud na ruku a namacam si stetec do toho a tak davam na tvar, alebo si ho nanesiem na tvar a uz len rozotieram stetcom, ved to treba vyskusat mne to tiez nikto neukazoval a naucila som sa sama
nechápem, ako si nanášate tekutý make up štetcom ?
ake stetce pouzivate? neviete mi nejake dobre poradit?