Odrobenie cez net

bestt3

Keď sa to odrobenie/odkliatie robí vierou v Boha, modlitbou a silou, tak to nemôže mať so sat. nič spoločné. Čistejšie sa to nedá spraviť. Ak je poverčivosťou to, že vám niekto pozávidí, urieknie vás alebo vás prekľaje, tak tieto veci existujú a netreba stále pochybovať o ich existencii. Iniciátorom kliatieb je človek a nie duch, ktorý to potom vykoná. To je moje videnie.

Aliss

Cez internet by som sa do nicoho takeho nepustala. To uz aj mne mozes poslat fotku...Za prve, ci ide v tvojom pripade skutocne o porobenie, musi posudit skusena osoba. Nie my na fore, toboz nie niekto, kto ma k tomu pomaly zivnost urobenu a stranku s cennikom. Ludia, co sa tomu venuju, nie su na internete a ziju z toho, ze ked niekomu pomozu, ten niekto to siri dalej. Ale ak je to niekoho hlavna napln prace, nuz...neviem, bola by som velmi opatrna. Pisem to preto, lebo sama mam kamosku, co sa venuje roznym spiritualnym veciam a nikto to o nej nevie. Ziadna stranka, ziadne propagovanie. Nevie to o nej ani jej rodina, len ludia, ktori sa k nej nejak dostali a posunuli max kontakt niekomu, kto tiez potreboval pomoc. A tak to ma byt. Uz som na nete videla zenu, ktora vestila z pexesa a podobne...sorry, tupelo si svojich privrzencov najde velmi rychlo.

carymary

horoskopy.blesk.cz
Škodí vám někdo? Zkuste tohle kouzlo a zjistíte, kdo to je!
ak vam pomozu tieto carymary mozte poslat dobrovolny prispevok

Janina333

Odporní hnusní bosoráci..je mi z Vás na grcanie...šialenci čo sa dajú na toto nahovoriť a dobrovoľne na seba uvalia kliatbu..

daniela2

rada vás aj ja odrobím a pritom si na vás zarobím. Každý, kto mi pošle svoju profilovú fotku, bude odkliaty. Bude za neho rečené špeciálne odklínadlo a zbaví sa všetkých defektov z predchádzajúcich životov. Určite pochopíte, že toľká koncentrácia a vydaná energia ma oberá o tú potrebnú, aby som si mohla pomôcť a zarobiť. Takže láskavo prispejte cenou, ktorá kompenzuje tieto straty. Vaše duše potrebujú odkliatie aj modlitbu s energiou. Keďže mojím poslaním je pomáhať druhým ľuďom, modlitbu s energiou vám venujem z mojej dobrej vôle s najlepšími filantropickými a bohumilnými úmyslami úplne gratis.

Janina333

A v podstate Slováci nesú veľmi veľa kliatieb na sebe.Hlavne chudobu..To je z modlárstva (katolicizmus) a hlavne z okultizmu súvisiaceho s folklórom..ohavné čarodejnícke praktiky ako odlievanie olova,Lucie,morény, všetky choré praktiky a povery ktoré naši predkovia robili sú prekliatie..
Tých ktorí si tu robia reklamu(aj ten čo založil túto tému) by som najradšej nakopal do riti..odporní čarodejníci...
Dávajte si bacha na satatnských ľudí!!!

Janina333

ludia žartujete?..nepaktujte s okultizmom!!!..ide na človeka z toho ťažké prekliatie.Pozrite sa na cigánov čo majú z veštenia a vyháňania a kartárstva...do 4-5 pokolení siaha kliatba!

best1

Ja sa zaoberám odrábaním už desať rokov, odrobenie je inak povedané očista od negatívnych energii, z oči, porobení, klietieb a duchov, ktorých môže mať človek na sebe alebo v sebe. Táto očista sa robí cez telefón, hoci ju viem spraviť aj s fotkou. Všetci moji klienti, až na menšie výnimky, boli s mojou očistou/odrobením spokojní. Môj email je: bestt3 x azet.sk

cloe

Ja som sa velmi trapila, nic sa mi nedarilo, vsetko do coho som sa pustila sa kazilo a krachovalo.
Krachoval mi vztah, praca, zdravie aj financie. Mne pomohol jeden velmi mily pan zbavit sa porobenia.
S priatelom sme si mnoho veci vysvetlily, nasli si k sebe znova cestu, mam novu pracu a chut znova zit a napredovat. Ak nahodou budete hladat pomoc, urcite si pozrite stranku www.odrabanie.sk je to fakt celozivotna pomoc