ako citlivejsie reagovat?

Príspevok v téme: ako citlivejsie reagovat?
Msaska

v poslednej dobe ked priatel chce sex ho odmietam pretoze na to potrebujem viac taku aj psychicku pripravu - neznosti a tak..
on moze hned a chce casto aj hned bez pripravy..viem ze mojim odmietanim ho vlastne zranujem ..ale ako si v tom pomoct tak aby sme boli obaja spokojni? spolocne rozrpavanie o tom bolo nedospeli sme vlastne k nicomu.

Msaska

dakujem za rady..ale az takyto prudko agresivny pristup som necakala..neisom nejaka naivka ani blbana a asi som to napisala trosku inym stylom ..ja chapem ze ludia su rozny ako aj ich ponimania istych veci, vnimanie niektorych konkretnych veci rozne..ja som len chcela najst nejaky stred..ale ano to musim hladat unho a necakat moozno rady na kompromisy tu.. ale diky

Glen

Pokial to nehodlá akceptovať tak si ťa nezaslúži. Ale to je zbytočné hovoriť pretože ty ho samozrejme aj cez jeho arogantnosť strašne miluješ takže on si zašuká a ty si nešťastná. Rozísť sa s ním nerozídeš takže je zbytočné o tom dalej diskutovať. Súd pojednávanie vo veci citlivý prístup uzavrel prosím další prípad.
Čo je to za slová "nenapadne donutit"? Sakra holka ste v partnerskom vzťahu alebo nie?! Buď sa o tom porozprávate ako ludia a nie, že on to chce hneď teraz. Kašle na teba, neberie ohlad na tvoje potreby a ty ho ešte stále chceš? Blbosť! Sa spamataj trošku a nebuď mu handrou ktorou manipuluje.
Porozprávajte sa o tom alebo prehodnoť váš vzťah. Nič iné sa s tým ani robiť nedá.

Msaska

povedala.. sme v tomto rozdielny on prejavuje svoju lasku tym ako velmi po mne tuzi a ja na to trosku musim pomalsie..ked ho chapem a tak ale no ako to urobit tak aby to bolo prijatelne prenho ..vies nejak nenapadne ho "donutit" k tomu aby to bral ako samozrejmost a zdrzal sa..nie vzdy ale obcas :D