Ahojte , chcel by som sa opýtať, či by vadilo mojim vlasom ak by som sa prefarbil dnes , ak som sa prefarboval pred 2 týždňami :D
Môžem sa prefarbiť ?
akože odfarbujem ? ^_^ mne normálne čistá farba nechytí ... ja si tam dávam trochu peroxidu a vody
to hentie striesky su smajlik?nasi korejcania to pouzivaju stale :D
zlate :D
mam sprostu otazku ale si gay alebo eee :D
bez urazky len sa proste pytam.a naco sa vlastne odfarbujes ked ides na ciernu?ci som to zle pochopila? :D
No teraz vyzerám takto www.pokec.sk
myslim ze kludne.ja osobne ked som sa odfarbovala tak som davala asi tak 4 dni odstup lebo som isla vzdy len o 1-2 odtiene bledsie.
a co si sedivy alebo len chces proste ciernu? :D
tak no mne padajú asi tak 20 denne, ale je to tým, že nemám ani krátke ani dlhé vlasy ... ale používam aj všeli aké kúry a GlissKur v spreji
Tak to kľudne do toho. Ak ti po prvom (predcházdajúcom) farbení nepapadli moc vlasy alebo sa veľmi nezničili
No toto je Kallos farba čierna a peroxid španielský veľmi riedený tekutinami (málo ničí vlasy že vraj)
Ahoj, podľa toho akú farbu používaš a v akom máš stave vlasy :).. ak ich nemáš veľmi zničené a po farbe ti nejak extra nepadajú kľudne, ale záleží to aj na odtiene farby akú si chceš dať a ako som už spomínala na kvalite použitej farby.. ak chceš poradím ti, s týmto mám bohaté skúsenosti, ale musíš mi o farbe napísať viac