Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Trápim sa ..

Príspevok v téme: Trápim sa ..
anonymka23

Asi som náročná vo vzťahu. Chodím s priateľom už cez rok, no v poslednej dobe nie som šťastná tak ako na začiatku. Kedysi sme spolu trávili viac času, no keď teraz pracuje a ja som doma, nevidíme sa stále. Naposledy som bola ja u nich, no on za mnou nebol schopný od tej doby prísť. Chápem, že má prácu a že má toho veľa, ale napríklad cez víkend sa mohol zastaviť. Nebývame v tom istom meste, ale asi tak hodinu cesty od seba. Je to síce dosť, ale ak niekoho milujete, nemal by to byť hádam problém. Či áno? Ani sme spolu nikde v poslednej dobe neboli. Chcem tak veľa, keď by som rada išla s ním niekde na výlet? Už som mu o tom veľakrát vravela, ale nejako sa nič nekonalo. Keď som mala školu, tak som sa učila a teraz keď mám už po skúškach a mohla by som niekam, nejdeme ani cez víkend, keď nepracuje. Ako ste na tom vy, ktorí ste vo vzťahu? Chodíte niekam von spolu alebo ste v rovnakej situácii? A keď sa rozhodnem ísť von s kamoškou, aby som stále nesedela doma, je nervózny a vyvoláva mi, či nie som s nejakým chalanom vonku, pretože na mňa žiarli. Asi žiadam od života veľa, keď chcem, aby môj priateľ aj po roku chodenia prejavoval o mňa taký záujem ako na začiatku, aby sme šli niekam pozrieť, aby sme mali vôbec nejaké spoločné zážitky a aby mi aj dôveroval. Aby som to zhrnula, aj keď mám priateľa, cítim sa akosi sama. Nechce sa mi spať a keď sa mi nadránom vždy podarí zaspať, nemám chuť potom vôbec vstávať. Nechutí mi ani jesť, jednoducho nič. :( Cíti sa niekto z vás rovnako? Možno ma nepochopíte, čo som týmito riadkami chcela povedať, resp. napísať, ale potrebovala som sa aspoň vyrozprávať z toho.

Magy

anonymka23 - Tvoj partner zjavne nie je ochotny do vasho vztahu vkladat ani zdaleka tolko, co ty. a to ste mladi. muzi v drvivej vacsine pripadov casom este viac spohodlneju, vyhliadky nevidim najruzovejsie. a zvlast ked je ziarlivy a robi vycitky z nicoho... podla vsetkeho, co si tu napisla, snazila si sa dost a dost. z jeho strany fakticky nulova odozva. ja to vidim dost jednoznacne. je nacase zdvihnut kotvy a zacat zit! inak budes dalsia v statistike nestastnych zien.

MS9

Anonymka: ja podobne, tiež z toho dôvodu, ako sa správa ku mne, keď mám nanič náladu a niel ne vtedy tak ignoruje, nič nerieši, len podla nálady...plne ťa chápem...a možno aj u teba by to bolo lepšie riešenie..alebo sa proste musí zmeniť, aj ked chlap sa zrejme nikdy nezmení...darmo dúfame :)

anonymka23

MS9,

tiež som už uvažovala o rozchode, ale nie kvôli tomu, že nikam veľmi nechodíme spolu, ale skôr kvôli tomu, ako sa niekedy ku mne správa. Že ma niekedy podozrieva, myslí si, že klamem, že mám iného, čo vôbec nie je pravda. To ma najviac bolí.

MS9

Mám to podobne...Avšak moj priatel študuje na VŠ, sem tam doma povinnosti...Všetko to chápem, ale aj ja mám svoje povinnosti a viem že by som si vždy nanho našla čas..z jeho strany to však necitím...uvažovalasom tiež pár krat na rozchodom, aj ked ho nekonečne milujem...často sa cítim sama, bez nikoho, nemám sa komu poriadne ani vyrozprávať, ani nič. často som nanho zato urazena, smutná, bez nálady a on proste nechápe prečo...úplne viem ako sa cítiš a ako ti je ...treba sa hlavne porozprávať o tom..a ako vidím je nás viacej takých..

marakuja

tak potom mám pocit, že jemu to tak vyhovuje - sedieť doma, sem tam dvihnúť riť a ísť niekde za roh /do mesta/. Alebo žeby ťa nepochopil, čo si mu rozprávala? ale ak si nedá povedať, neurobí žiadny kompromis /vyhovuje mu taký spôsob života/ a ty zas chceš niečo iné, potom je to asi zbytočné takto ťahať, keď teba to bude stále hnevať..skús sa neskôr s ním ešte raz porozprávať, že nevieš či ťa náhodou zle nepochopil a že si vás nechcela s nikým porovnávať /ak tak niečo vyznelo/, ale že už máš toho dosť, dosť dlho bolo podľa neho, že ste chodili akurát do mesta a boli doma a teraz chceš vidieť aj nejaké iné miesta, inak to nedopadne dobre..

anonymka23

winki,
neviem o ničom, čo by som mu mala zamlčať. Ani som ho nikdy nepodviedla! To by som nedokázala. O tom závidené netuším.

J111,
lenže ja som si nechcela hľadať iného, keď sa vo vzťahu vyskytnú nejaké problémy. Chcela som ich riešiť, lenže nejako to asi nejde. :(

J111

Nemusis to chapat:D Je to chlap a my sme trosku pohodlni, ked nemusi, tak nikam nechodi, doma si pichne, co mu viac treba ku stastiu, napapka sa, vykaka, vsetky potreby ma zabezpecene. Najdi si menej pohodlneho, tento bude asi prilis zamerany na pracu, nie na teba. Keby bol sikovny, tak to vie zvladat oboje, ale asi nevie.

anonymka23

Tak nakoniec som išla k nim na pár dní a strávili sme spolu takmer týždeň. Rozprávali sme sa spolu, teda skôr som mu vravela, čo ma trápi, ale neviem, či to pochopil. Občas mám taký pocit, ako keby on nevedel komunikovať alebo ma vnímať. Teraz už som doma, lebo som musela včera doma vybaviť nejaké veci a o pár dní mi začne zase škola. Dnes mi však prišla od neho SMS, že keby som ho neklamala (nechápem v čom), tak mi aj zavolá (očividne si dnes dobil kredit) a v druhej bolo, že by som sa mala pozerať na náš vzťah a nie na to čo majú iní. Akože nechápem ako k tomu prišiel. Len keď som bola u nich, tak som mu vravela, že mi chýba aj nejaký výlet alebo skrátka nejako strávený čas a že by sme mohli niečo spolu aj podniknúť ako iné zamilované páry. Za ten rok a dva mesiace sme boli spolu len, tuším, len podnikli dva razy niečo, aj to s mojimi rodičmi cez leto, inak len do mesta sme chodili. Na jednej strane mi napíše, že sa mám spamätať a uvedomiť si, čo robím, vzápätí mi napíše, že ma miluje. Nechápem už tomu. :(

marakuja

no ale vieš, keď ty si chodila do školy a musela sa učiť, dalo sa to vynechať, ale práca nie je škola..do práce ísť musí...Ale zas aspoň jeden deň v týždni si nájsť môže /aj keď aj to sa nepodarí vždy, ak je toho veľa/...alebo skús niečo naplánovať a ho poprosiť, či si nevyberie na ten deň voľno a rovno by ste sa vtedy porozprávali o všetkom...Hlavne to treba riešiť, lebo keď sa to takto kopí, tak raz už toho bude veľa... A čo znamená, že týždne ste neboli spolu? to je koľko?