meškanie menštruácie

Príspevok v téme: meškanie menštruácie
didjana

zdravim, mam taky problem, mam 16 rokov,vzdy som mala neustalenu menstruaciu. proste raz som mala na zaciatku potom mi meskala a dostala som az koncom mesiaca, teraz v poslednej dobe sa mi to tak celkom ustalilo a posledne mesiace som dostavala kramy tak okolo toho 20-25teho.. no mala som pred par tyzdnami prvy pohlavny styk,a uz mi meska zase :/ mali sme chraneny sex, a ked sa nic nepokazilo,tak by som tehotna byt nemala, ale istoty nieje nikdy dost,a ja som velmi stresujuci typ.. je to normalne ze po prvom sexe meska ? alebo ake priciny su este mozne?:

čimi

Ak máte problém s menštruáciu /meškanie atď .. skúste čaj z tejto stránky : /-odkaz odstránený- Veľmi pomáha. Sama som odkúšala,tak sa dleím o radu ;-)

InnerWorld

v tvojom veku moze byt pricin viac,zalezi od toho,kedy si prvykrat dostala menstruaciu,lebo u niektorych dievcat chvilu trva kym sa ustali

TRULY

Nie je, ale podla mna to môže byť aj to. Teda ak to bol prvý sex, tak je to istý zásah do tela a ... ak má chápeš, tak podľa mna je tam možnosť, ale ak sa mýlim alebo niekto to vie vyvrátiť, tak prosim.. beriem každý názor

TRULY

Ano aj sex je príčina, dalej stres, prechladenie, tabletky atd..

Ak chceš mať istotu navštív svojho gynekologa, neodhryzne z teba :)