ahojte chcela by som poradit nejakú fakt dobrú očnú linku.. akú používate vy? a aké mate skúsenosti? chcela by som nejakú čo riadne drží a nerozmaže sa.. poradte :)
najlepšia očná linka
L'oreal Paris Super Liner So Couture, najlepšia, vydrží celý deň, neotláča sa, nerozmazáva, aplikácia je ľahká. Dlho som hľadala super linku, vyskúšala som ich strašne veľa a s touto som najviac spokojná :) Používam už roky :)
za mna ARTDECO Beauty of Nature z notina za necelých 10e
Práve dnes som si linku kúpila od Astor, minule som ju testovala na ruke a má aj super tenučký štetec. (podla mna najlepšia ktorú dostaneš v DMke, vode-odolná) Ale stoji 8 euro...lacnejšia je gélova od Catrice - tá tiež vydrží veľa, trocha hustejšia konzistencia.
Ja som spokojná s linkou od Pupy.
gelová očná linka od CATRICE:)
ja si uz roky kupujem rimmel a nedam na nu dopustit,tato tekuta linka stoji do 7 eur,vydrzi aj prehyrenu noc,ked mas uz vsetko rozmazane,len ta linka akosi zazrance drzi,vrelo odporucam :)
ps: ani nijako nedrazdi oci,mam citlivu plet a oci,a tato linka nerobi problemy
novinka od mayballine gelova ocna linka...super!!! a este od collistar vydrzi celý den
a okrem toho, ja mam od nich vysuvaciu longlasting ceruzku a lepsiu som nemala, a to uz som vyskusala vela lebo sa mi casto vsetky rozmazavali... takze je to individualne ;)
gosh