SPRAVI SA DO MNA,,,,CO POTOM? =O-sex

gomez

slavina, moja reč. Viki, ale napadlo mi, že by tu bola jedna možnosť aby to nevytekalo. Skús si to posypať múkou, alebo pilinami. Jednoducho to je výhoda a nie handycap!

slavina

Bóže vy s tým vytekaním narobíte,veď je to prirodzené,keď to šlo dnu,tak to musí von,a už vôbec by som si s tým nerobila starosti,keď viem,že sa bude pokračovať v sexe,aspoň to lepšie maže...Ušetrím na lubrikačný gél.

gomez

aaa21, veď si dajte pod seba väčší uterák alebo osušku alebo niečo (:))))len nie staré noviny:)))). Alebo budeš teda častejšie prať plachty.

aaa21

no a chcem sa este opytat ok.utrie sa len na vrchu ale vacsina je este dnu nie?...a vam sa nestava ze potom dalsie cisla su uz take klzke?...lebo to ostava vo mne a pri niektorych polohach to vyteka aj pocas styku takze sa to klze jedna radost az to niekedy ani necitim:-(

jacquelin

vsak ja nevyckavam na nic..ak je uz uplny konec tak si dam pod seba na 5 min alebo tak vreckovku a je to von. ak nasleduje dalsie cislo, tak na to kaslem. utrem iba to navrchu..

aaa21

no dobre hovorite ze pockat kym to vytecie..a to po kazdom ciselku??to mam osemkrat za noc vyckavat a taks a dat zase na vec?trochu cudne nie?

mimi1324

Preco urazas ludi a nazyvas ich tupymi hlavmi.Ak mas komplexy sama zo seba urob si vlastnu temu a tam to rozoberaj.Je to normalna vec a patri k zivotu,myslim ze to robi viac ako polovica ludstva tak neviem ci aj tych nazyvas tupymi.Milovanie sa dvoch ludi,ktory sa fakt miluju a tuzia po sebe je uplne najkrajsie a ked chlap moze skoncit v tebe je to nadhera a obcas s toho vznika aj ludsky zivot,aj to je podla teba tupost?Nechapem ludi,ktory tu oznacuju ludi za primitivov atd. ved preco si potom vosla do tejto temy ked sme tupi?Alebo patris medzi nas len nemas odvahu to povedat? :o))))))

markketa

my to robime tiež tak isto.utriem sa a dam si servitku kym to nevytečie.aj ked sa osprchujem aj tak sa ešte niečo vžy vomne najde,takže to riešime takto.aj tak je ten sex krajši ked si nemusime davat pozor,stoji to zato!

jacquelin

no o to sa nemusis bat ze sa to vstrebe..ono to skor ci neskor vytece..ja to robim tak, ze si zobereme zdi ku sebe vreckovky. ono to netreba en tak z povrchu zotret, lebo aj tak mas stale nieco v sebe. tak hned po sexe si to iba utrem a polezime, mame fain a potom ked uz dem sadnut, dam si pod seba vreckovku a pocase to vytecie vsetko.