Ked sa do mna priatel spravi,nikdy si to nevychutnam, lebo musim bezat na WC,aby to vytieklo. Co s tym??\\ Nevstrebe sa to,keby to dlhsie ostalo vo mne? Vzdy sa to musi "vyplavit" ?=)
SPRAVI SA DO MNA,,,,CO POTOM? =O-sex
no slavina, bod pre teba, čo bod, celý set:))))))))))))))))))))))alebo šumienku:))))))
no ja by som teda nechcela aby sa to do mna vstrebalo-radsej nech pekne vyteka-ved je to fajnovy pocit :-)
bruňuška, Miloško, ja som vedel že fajnšmekri vedia ako:)) Zlieza sa prvá liga, tak čo, poradíme, poslúžime?
A čo takto kypriaci prášok do pečiva,ten by zariadil,že by to trošku napuchlo a už sa nevyšmykol...
toto som presne vedela, holúbetká moje sa poschádzali, začína debata, sledujme
Miloško, stará vojna, drsňáci môžu aj prézle:))
hruba :-)))
aaa21, veď tak to má byť keď ste zdraví. Musí sa to zovšaďiaľ rinúť:) výsledným pocitom by malo byť teplučké, všeobjímajúce vlhko:) a ako bonus ti poradím, keď je to najvlhkejšie, skús sa čo najviac zúžiť, napr. si prekrížiť nohy čo najviac, a ti garantujem, že mladému sa nebude chcieť ani von:)
vieš čo,kúp si vlhčené obrúsky lactacid femina,s tými sa môžeš poutierať aj z vnútra,aspoň tam kam dosiaheš /partner/ a nebude to až také klzké...A je po probléme..
A tá múka tiež nieje zlá.... :o)))))
aale je to az prilis klzkeee...niekedy az jeho nastroj vyklzuje von..pocas styku.jaj