Dobrý deň. Môj lekár mi predpísal túto antikoncepciu, je to moja prvá. A chcela by som sa opýtať, od kedy môžem mať nechránený sex ak ju začnem brať v sobotu nakoľko mi začína menštruácia? a chcela by som sa opýtať, či počas tých 7 dní kedy sa neberie, môžem mať nechránený sex, a nebudem tehotná ? kamarátka mi povadala že to nebude dobré, že to nezabraňuje tehotenstvu, pretože antikoncepcie sa majú brať nonstop, a táto je na 21 dní. Mohli by ste mi poradiť ? ďakujem.. Uvítam aj iné skúúsenosti s touto antikoncepciou..
Antikoncepcia Softine
a co sa chces opytat?
ahojte baby chcem sa len opýtať beriem antiku Softine už druhý mesiac a chcela by som už ten nechránený sex ale stále mám v hlave halušky .
miska ,aj ja mam prvu antiko softine a som velmi spokojna , beriem ju uz 9 mesiacov,nepribrala som skor schudla a zvacsili sa mi prsia. nemam ziadne problemy a menstruaciu mam pravidelne , nespinim , nic.. moja kamka si ju tiez ide davat . mala maitalon a ze jej bolo zle. tak skusi softine
miska tak po prve, keby si nastudujes letak, tak vies odpoved na vsetky tieto otazky
po druhe, ked zacnes brat v 1. den menzesu, si chranena od prveho dna, ak 2-5 den, musis sa tyzden chranit
po tretie, antika chrani aj pocas 7 dnovej pauzy, su preparaty, kde je 28 tabletiek, ale tych 7 pocas 7 dnovej pauzy-to je len palcebo a sluzia len na to, aby si sa vedela orientovat pocas cyklu, napr aby si nezabudla, kedy mas brat nove balenie a tak
ty tam tych tabl nemas, to nevadi, musis si pamatat kedy mas zacat uzivat novy balicek, ale chranena si uplne rovnako
vidim, ze kamoska sa v tom asi velmi nevyzna
ale toto vsetko by si vedela, keby si si to precitala, je to tam jasne napisane