ide to dokopy? neviem, o káve sa toho popísalo už veľa, niekde že je veľmi prospešná, inde zas že nie...
vie mi niekto poradiť ohľadne toho?
káva a zdravá životospráva?
@Majdanova @Kircha babulky napisem vam takto do jednej spravy, kedze tieto produkty, ci uz je to kavicka alebo ten ranny mix objednavam z tej istej stranky..este aj ine produkty, kedze som zatazena na zdravu stravu a radikalne som tu nezdravu zamenila za tuto (bolo to moje najlepsie rozhodnutie, odvtedy sa citim lepsie a aj kilogrami isli dolu:-) ).. ci uz ten mix alebo kavu objednavam zo stranky powerlogy.sk.. ten mix stoji okolo 8€ a kavicka stoji podla toho ako velku chces..vacsinou si objednavam to vacsie balenie, ked uz platim za dopravu a stoji cca 34€ ale je to 1000g.. teraz sa uz tesim, lebo tento tyzden mi ma prist balik od nich s produkty ktore som si objednala:-) tak ak chcete skuste ak nie, tak aspon som vam odpovedala na vase otazky;-)
@kircha to prosím ťa kde kupuješ takú kávu a koľko stojí? Už dlho si chcem kúpiť kvalitnejšiu kávu ktorá je zo 100% arabiky, ale nevedela som ktorú značku a kde ju dostať kúpiť. Ďakujem už vopred za odpoveď
-Kircha- zaujali ma tie mixy s chia semienok a orieškov, to prosím ťa kde kupuješ? také som v obchode ešte nič nevidela a to dosť často chodím aj do tých bio obchodov alebo obchodov kde predávajú zdravú stravu..ďakujem za odpoveď
@denissa84 vymenila som olej, pouzivala som klasicky slnecnicovy a davala som ho vela a vsade:/..to som zmenila a teraz len olivovy alebo kokosovy, uz slnecnicovy ma ani nenapadne kupit..na ranajky som zvyknuta nejake len take mixy orieskov, chia semienok a velmi mi chutia masla, ci uz arasidove alebo mandlove s nejakym ovocim..a samozrejme potom cestoviny na rozne sposoby varim a snazim sa bez muky vsetko, ale to sa nie vzdy dari:/ co sa tyka tej kavy, tak teraz si kupujem len bio kavu a zo zlozenia viem ze je urcite zdravsia..tu ktoru si kupujem je prazena na slovensku zo 100% arabiky a 100% robusty..
@klasova mohla by si mi napísať ktoré napríklad si poskúšala a ktorá ti teda z nich najviac chutila? Veď toto, že som tých článkov už čítala veľmi veľa a neviem čo si myslieť. Niekde tvrdia, že káva je fajn, inde zase že aby sme ju mali obmedzovať, mali by sa dohodnúť, lebo potom som z toho jeleň:/
Deniska ahoj:-)chcem ti len napisat, ze kavy sa nikdy nemusis zdat..viem ze je kopu clankov o tom aka je kava skodliva a podobne veci ale nie je to uplne pravda..treba len zainvestovat a kupit si kvalitnejsiu kavu..takych kav je kopu, treba poskusat a vybrat si jednu ktora ti bude najviac chutit:-)skusanim som aj ja prisla na tu moju oblubenu kavicku, na ktoru nedam dopustit:-)
@gima kávu s aloe vera, to ti chutí? Ako ešte tú druhú kombináciu si viem predstaviť ale kávu s aloe vera vôbec nie:/ To mi k sebe vôbec nejde :/
Ja si dávam kávu s nápojom Aloe vera a proti chrípke a prechladnutiu Aloe vera s medom. Zatial sa cítim zdravo.
Neviem si predstaviť že by som musela fungovať bez kávy, veď pomaly ani oči nerozlepím a už si varím kávu:D...Samozrejme si potrpím na tom akú kávu pijem...
Kircha ktoré napríklad potraviny si zamenila za zdravšie? To by ma dosť zaujímalo, keďže článkov sa píše veľmi veľa a pomaly v každom je niečo iné napísané. Tak už neviem čomu veriť:/ Ako vieš, že tá káva ktorú piješ je zdravšia? A prečo som sa tak rozhodla? No preto lebo sa chcem v prvom rade lepšie cítiť a hlavne kvôli zdraviu!