heej SOOOOOOOOOOOS.... chcem chodit s jednym chalanom ale bojim sa vsetko co s nim budem robit po prve povie jeho kamaratom a s nich je polka moja skola, tak ze len budu po mne kukat a stale sa vypytovat ze aka bola noc.. hmm a dalsia vec, poradte mi, nebude trapne ze som este panna a budem s nim prvy krat spat... nebudem sa citit ako idiot.. pocit hambi alebo daco takee??
PROSIM PORADTE MIIII
Moj prvy sex, nebude mi aj mne trapne ze som panna?
mam 15 uz
ou nou
Adriana - ty sa bojis co si o tebe pomysli chalan ked sa dozvie ze si panna ked mas 14 rokov??????? No ak nechce nejaku k...u tak nebude robit nic a bude sa mu to zdat uplne normalne.
a nechcem vyzerat hlupo.. ale to len tak mimo reci, pride chalan na to ze ste panna..?? proste je to pocut alebo citit ze tam ta blana je???
Pises, ze s tym chalanom zatial iba chces chodit, preto je podla mna zbytocne predcasne riesit otazku sexualneho zivota s touto osobou....
okrem toho, nemysli si, ze chalani zvyknu roztrubovat po celej skole ich sexualne zazitky....bolo by to z jeho strany infatilne....
no co asi moja?? pravdu.. ved chce vyzerat ako idiot fakt?? myslis ze na to nepride?
fakt dakujem setkym za rady a asi trosku pockam ale viem ze to raz pride.. a ked sa ma bude pytat len tak mimo reci tak co mam povedat?
mozes sa pytat ale je to bezpredmetne vzhladom k teme..
FRAISEE, podla mna mas pravdu ale tak to len niektore holky....
napr ja som tiez nevedela ako mu to mam povedat, ale pred sexom sa to opytal... mm a bol ovela neznejsi podla mna... takze urcite mu to povedz...adrianka
z toho co pises mi je jasne jedno: este nie si zrela... pockaj... nemas co stratit... nic ti neutecie...