ukazuje vám po zadaní hesla niečo také:"stránka,ktorú sa pokúšate zobraziť vyžaduje opätovné zadanie hesla,zadajte hesla znova". a to aj keď som už prihlásená a v svojom konte(teda vlastne to nie je potrebné).mojim známym to neukazuje.ani mne to nikdy predtým neukazovalo.
ako človek zistí,že má hacknuté fb-konto?
...a nie raz!bolo to v čase,keď som niekomu písala a čakala som odpoveď.vtedy mi správa niekoľko dní po sebe zablikala,ale nič sa nezobrazilo.
áno,to viem :)),ale mne sa to stalo aj so správou :)..
jaaa83, s tými upozorneniami sa to stane vtedy, keď ti niekto napíš napr. koment, alebo označí na foto atď. a potom si to rozmyslí a zmaže to. Ale tebe už medzitým upozornenie bolo vyslané. Preto keď tam klikneš, nič tam neni.
tak to,že ti to bliká viackrát je myslím bežnejšie ako keď ti zabliká a nič nenabehne,to je trošku čudné,nemyslíš?to akoby mi niečo prišlo a niekto mi to zmazal.tak mi to pripadá.
bodaj by ten sprosty facebook raz padol, ale uz úplne navzdy!!! cely trápny FB ide mi na nervy..
alebo niečo také,že ukazuje,že máte jednu novú správu alebo upozornenie a po kliknutí na to vám to zmizne?(čiže nakoniec nemáte novú správu ani upozornenie)...
mňa by skôr zaujímalo, či konečne padne ten fb :) lebo kamarát už mal taký status, že nech mu všetci, čo sme jeho priatelia, pošleme kontakty na seba :D že keď to má byť hecknuté..
mne to tiez od isteho casu ukazuje, asi treba zmenit heslo :(