Bolesť obličiek?

Hanter25

Dorby den, chcem sa spytat mam problem s bolestou v oblasti lavej obličky, je to taka premenliva pichlava bolest a neviem ci je to oblicka alebo nieco ine, všetko mám v poriadku moč aj stolicu....ešte somnebol s tym u lekara preto sa pytam takto vopred

denisaf

kazdemu kto ma problemy s oblickami odporucam rowantinex...tento mesiac som ho brala a vsetky bolesti zmizli... je to uzasny liek

Hanter

Zdravim chcem sa spytat, už par dni ma pobolieva a picha v oblasti lavej obličky pri chrbte, ale iba ked sa hybem inak nie ked som v pokoji
...neviete čo by to mohlo byt, pijem aj zeleny čaj na detoxikaciu aj ovocie zeleninu aj vodu pojem iba čistu aby sa mi čo najviac prečistili....u lekara som nebol a neberiem ani tabletky od bolesti da sa to vydržat...dakujem za odpoved

sveter

kamarat bol pred par rokmi operovany na oblickove kamene.. poslednych par tyzdnov mal znova bolesti tak ako predtym.. proste len sa zohol a na par sekund ho strasne pichalo v oblasti obliciek.. pred tyzdnom bol na vysetreni a ma znova nalezy :/

RNG

Aby som mnezabudol, rozne infekcie sa brania proti utokom antimikrobialnych latok grupovanim sa do vacsich celkov a spolocnou ochranou proti prieniku antimikrobialnycy latok(v jednote je sila....). Tam treba pouzit odmaskovace ako NAC( 3 x 600 mg) a serrapeptazu, (3 x 120 000 IU).

RNG

Na partazity treba absolvovat najmenej 20 dennu protiparaziticku kuru, dostanes ich z nakazenej vody.
Na ine mikrobialne infekcie podla druhu je ucinna L-monose, 2 gramy kazde 3 hodiny, vcitane noci. Tento specialny cukor odhakne rozne mikroby zo sliznic a tieto sa mocom splachnu von.
Ucinne je aj napr pit roztok citricidalu, najma na escherichie coli, stafylokoky a dokonca aj steptokoky. Na kvasne a p,esnove infekcie je najucinnejsi oreganovy olej, kde davka musi obsahovat 3 x 200 mg carvacrolu.
Na mnohe urinarne a crevne infekcioe je ucinny aj berberine, davka 2 x 1 gram. To je latka, co robi brusnicovu stavu antimikrobialnou. lenze v tej stave je toho primalo na seriozny ucinok, preto odporucam brat koncentrat/doplnok.

drocek

Dnes som bola u svojej lekarky lebo od piatka ma bolelo v zadu na chrbte myslela som si klasika krize v sobotu bude vsetko ok ale bolest neprestava moja lekarka my nezobrala ani moc ani krv a dala my neake Atb na jeden den neaka novinka ze do 24hodin my ma pomoct a ked ne mam prist po silnejsie atb. Mam problem aj pri moceni da sa ta bolest obliciek utlmit??? Ako??

Misickaa4

určite by som zašla k urologovi, zápal obličky nie je sranda, viem o čom hovorím.
ale zatiaľ si daj d-manozu ale určite väčšie dávkovanie ako je uvedené na krabičke.
no s návštevou lekára určite neváhaj!

M 25

zdravím .. u mna to prepuklo dnes z ničoho nič, strašná bolesť v dolnej časti chrbta. nemôžem sa ani pohnúť, zohnúť už vôbec nie .. problémy pri močení nemám, ani farba moču nie je zmenená.. je mi zle celý den, aj na vracanie mi bolo a strašne ma bolí hlava, v spánkoch také ostré bolesti..
tabletky nepomáhajú..
čo to môže byť??