ahojte, viem ze sa o tom uz vela pisalo, ale mna by zaujimalo, ako ste na tom teraz a ake su moznosti liecby. ja som ho mala prvykrat v septembri min. roka a potom znova az v decembri pred menzesom a v januari po menzese. citala som fora predtym a vsetky opisuju hrozne bolesti, ja nemam az take bolesti, prvykrat to bolo neskutocne, ani chodit som nemohla, teraz to mam tak ze mi to poriadne tie vyrazky nevidno (nemam pluzgieriky ani nepraskaju ako sa pise na nete), mam len taky cerveny pasik ktory ma svrbi a boli ked dlhsie chodim akoby som mala medzi nohami nieco co sa o seba trie a drazdi sa. ako sa liecite? robite si nejake kupele aby vam to rychlejsie preslo? alebo mate nejake tabletky? ja som mala isoprinosine ale nezda sa mi ze by to nejak urychlilo, alergologicka mi ho dala uzivat dva mesiace a ked sa mi vyhodi herpes (mavam aj na ustach) tak mam inu schemu. ale este som nestihla ho takto dlho uzivat aby som vedela posudit ci mi to pomaha aby nebol castejsie, nemate s tym skusenosti?