Obaja máme 21 rokov a chodíme spolu rok. Problém spočíva v tom, že neviem či som náročná, alebo je vážne niekde problém. Keď ideme mať sex, a priateľ sa ma dotýka, dráždi ma tak jemu absolútne sa nepostaví. Až vtedy, keď ho normálne začnem robiť. Všetko by bolo v poriadku, ale pred 2 mes. to ešte bolo všetko normálne a stál pomaly stále. Dá sa povedať, že sex mám dennodenne a keď som sa ho nato včera spýtala, jeho reakcia bola, že už ma pozná. To znamená, že ho nepriťahujem alebo v čom môže byť problém?
Erekcia
Ak po roku upadá vzrušenie, to je skoro.Ja som s partnerkou vyše 20 rokov a nemáme s nejakým upadaním problém. Ale asi po pol roku spolunazivania som mal aj ja tie isté problémy. Buď sa mi nepostavil, alebo som skoro vyvrcholil . Asi po troch mesiacoch sa to upravilo.
Ja viem, že veľmi veľa faktorov môže mať vplyv na erekciu, ale ide o to, že zo začiatku nášho vzťahu takýto problém nebol. A z ničoho nič asi taký mesiac a pol. Stres nemá mať z čoho, všetko medzi nami myslím, že klape. O všetkom sa vždy rozprávame takže nevidím dôvod. A tiež si dobre uvedomujem, že muži sú iní ako ženy. Veľakrát som počula, že po roku už to všetko opadá, potrebujú skúšať stále niečo nové. Ja nemám problém akokoľvek okoreniť náš sex. život, ale bývame ešte obaja s rodičmi a málokedy sa stane, že máme voľný byt. Sex mám takmer denne, či už len taká rýchlovka, auto alebo iné miesta. Len trochu ma to trápi predsa, chcem, aby všetko klapalo.
Delissa, nie je to tým, že by si ho nepriťahovala.Vo vzťahu muža a ženy sú obdobia, keď vzrušuje každého niečo iné.Teraz sa mu postaví rýchlejšie keď ho robíš rukou.Tento stav prejde, hlavne ked ste tak mladí, netreba z toho robiť vedu.Ja som mal tiež také obdobie.V literature sa píše, že dokonca niektorí muži nemožu vobec mať erekciu pri žene, ktorú milujú, ale pri inej, kuktorej necítia lásku, erekciu mali.