Moze clovek vediet,

Príspevok v téme: Moze clovek vediet,
helenitta

Ze niekoho miluje, ze je to ten pravy/a, po dvoch mesiacoch znamosti?
Nehovorim o pubertiackych laskach, ale o dospelych (teda zrejme uz vyzrelych :) ) ludoch tesne pred 30tkou.

Ja si myslim, ze je to este velmi kratucko, on vravi, ze sa to da vediet. Bojim sa vsak, ze je to zatial stale len pociatocne "poblazenenie".

Krasomil

Milky: Doufám, že jsem tě nějak nenaštval. Ale díky moc, jsem rád, že takové případy existují. Tak ať vám to vydrží až do smrti.

Krasomil

helenitta: Tak to je super, moc ti to přeji. :-) Nechtěl jsem ti nijak kazit radost, jen jsem chtěl, abys byla opatrná. Držím palce. :-)

Krasomil

xy :-): Já to myslel tak, že to jeden z nich tomu druhému tvrdil už po 2 měsících a fakt jim to vydrželo. Znám spíš připady, že ti co byli na taková slova opatrnější, měli trvalejší vztah. Celkově si myslím, že dneska se slovy zbytečně plýtvá a už pak nemají takový ten efekt.

helenitta

Krasomil - Dakujem.
Ja to beriem s rezervou, preto aj jemu hovorim, aby to neunahloval. Ani ja neverim prazdnym slovam. Hovorim mu, ze budem nesmierne rada, ked mi to povie aj o rok :). Ked to porovnam s byvalymi vztahmi, tak tam som sa nedockala ani z polovice toho, co som zazila teraz za 2 mesiace :). Ale zatial stojim nohami pevne na zemi :)

Krasomil

Mě by spíš zajímalo, jestli je tu někdo, kdo to potvrdí, ale je se svým partnerem pořád a nemyslím měsíce, ale aspoň ty 3 roky a víc.

Krasomil

To ona se ke mně taky tak chovala. :-) Já ty slova o tom, že to bude do konce života bral s rezervou, když jsem jí to řekl, tak jsem jí prej křivdil, že o její lásce pochybuju. :-) Ber to trošku s rezervou, každý vztah takhle začíná a podívej jak některé končí, dneska je doba silný slov a činů, jenže nejsou moc trvalé. Snad ti to dopadne jinak, držím ti palce. :-)