Antikoncepcia Lunytta a akné

jankaaaaaaaaa

na akne je najucinejsia diane 35 a jej alternativy - chloe, vreya, minerva
vyrazny ale slabsi ucinok ako predchadzajuce hak ma jeanine a jej napodobeniny ako dienorette
a dalsia ucinna hak na akne je yadine (maitalon napodobenina)

boba123

monika20,čo sa týka zlepšenia pleti, je vraj najúčinnejšia Belara:) brala ju aj kamoška,ktorá mala akné a bola s ňou max.spokojná, vraj by sa na inú nedala.Ja práve teraz začínam s Lunyttou a doktor mi povedal, že mi dá túto, pretože nemám problémy s akné (našťastie), tak som zvedavá ako bude účinkovať.

majka20000

pre Bibi- ona sa pytala na Lunyttu a nie na triquilar. Ja ju beriem teraz 3 mesiac a nevidim ziadne zlepsenie na pleti, mozno len take minimalne tak neviem ci mam este pockat aspon mesiac alebo si ju mam ist zmenit lebo tiez mi ide o akne hlavne..inak mi vyhovuje, neboli ma z nej hlava a ani som nepribrala..

Bibi

Ahoj,ja som ho brala 5 rokov a bola som max.spokojná, až na tie výkyvy nálad.Nepribrala som,pleť bola v pohode.Vysadila som ho len preto,lebo sme chceli mimčo.Teraz mi dal lekár náplaste Evra a to bol úplny horor čo sa dialo s mojim telom,nauzea až zvracanie,príšerná bolesť hlavy.Takže som si to na 4tý deň odlepila a uvažujem o návrate k triquilaru.

monika20

Tak dufma ze to bolo len tym ze ti nesadla lebo co som citala o nej tak to ma byt odvodnovacia antikoncepcia a nema sa z nej priberat.Mne jedine ide o to akne tak pockam tie 3 mesiace a ked neuvidim ziadne zlepsenie tak ju skusim zmenit.

nightmare281

Ahoj ja som ju mala 4 mesiace akne sa mi nezhorsilo ani mezlepsilo, ale pribrala som 4 kila, bolela ma hlava a mala som z nej depky tak spm skoncila s uzivanim. Este mi dve plata ostali ...