Chcem sa spytat kto ma skusenosti s touto antikoncepciou a hlavne za ako DLHO im pomohla na akne.Ja ju este len beriem druhy tyzden tak necakam hned zazraky ale chcela by som vediet ci do mesiaca by sa mi mohla plet zlepsit.Mam 20 rokov a stredne tazke akne.
Antikoncepcia Lunytta a akné
na akne je najucinejsia diane 35 a jej alternativy - chloe, vreya, minerva
vyrazny ale slabsi ucinok ako predchadzajuce hak ma jeanine a jej napodobeniny ako dienorette
a dalsia ucinna hak na akne je yadine (maitalon napodobenina)
monika20,čo sa týka zlepšenia pleti, je vraj najúčinnejšia Belara:) brala ju aj kamoška,ktorá mala akné a bola s ňou max.spokojná, vraj by sa na inú nedala.Ja práve teraz začínam s Lunyttou a doktor mi povedal, že mi dá túto, pretože nemám problémy s akné (našťastie), tak som zvedavá ako bude účinkovať.
pre Bibi- ona sa pytala na Lunyttu a nie na triquilar. Ja ju beriem teraz 3 mesiac a nevidim ziadne zlepsenie na pleti, mozno len take minimalne tak neviem ci mam este pockat aspon mesiac alebo si ju mam ist zmenit lebo tiez mi ide o akne hlavne..inak mi vyhovuje, neboli ma z nej hlava a ani som nepribrala..
Ahoj,ja som ho brala 5 rokov a bola som max.spokojná, až na tie výkyvy nálad.Nepribrala som,pleť bola v pohode.Vysadila som ho len preto,lebo sme chceli mimčo.Teraz mi dal lekár náplaste Evra a to bol úplny horor čo sa dialo s mojim telom,nauzea až zvracanie,príšerná bolesť hlavy.Takže som si to na 4tý deň odlepila a uvažujem o návrate k triquilaru.
Tak dufma ze to bolo len tym ze ti nesadla lebo co som citala o nej tak to ma byt odvodnovacia antikoncepcia a nema sa z nej priberat.Mne jedine ide o to akne tak pockam tie 3 mesiace a ked neuvidim ziadne zlepsenie tak ju skusim zmenit.
Ahoj ja som ju mala 4 mesiace akne sa mi nezhorsilo ani mezlepsilo, ale pribrala som 4 kila, bolela ma hlava a mala som z nej depky tak spm skoncila s uzivanim. Este mi dve plata ostali ...
telo si zvyka cca 3 mesiace, cize musis cakat minimalne taku dobu
hm nikto nič ? :(