MUDr. Lucová Michalovce - má niekto skúsenosti

Elina123

Oživujem tento príspevok. Má niekto skúsenosti s touto pani doktorkou MUDr. Lucovou pri liečbe vitiliga? Pôjdeme za ňou z iného mesta, tak by som prosila o info ak má niekto skúsenosti, či bude naša cesta mať zmysel. Ďakujem.
Poprípade ak máte aj iné skúsenosti s úspešnou liečbou ale najlepšie v KE. Ďakujem.

Mihalofcan

Prvý dojdem, ako každý píše, otrasný ale len čo sa týka poriadku. Ale za tých pár rokov už som bol u nej viackrát, ošetrovala mi aj popáleniny 2. stupňa a aj bradavice. Je naozaj odborník. Tie popáleniny vyzerali veľmi zle a keď som šiel na pohotovossť v MI, po vizite tam sa mi zapálili ešte viacej. Je veľa dobrých doktorov a odborníkov a ona, je tiež jedna z tých, čo naozaj tomu rozumie a neodfušuje. Naozaj odporúčam a nenechajte sa odradiť neporiadkom.

dolcenelly

Ja k nej tiež chodím na čistenie pleti už pár rôčkov. Ako písala hankaja prvý dojem otras. Ked som uvidela ten bordel som myslela že sa na päte otočím a bežím preč, ale vyskúšala som a som nadmieru spokojná.
Pleť krásne vyčistí, do dvoch dní zmiznú začervenania, žiadne chrasty, či herpesy. Ono to vyzerá že tam má špinu, ale určite sa to netýka pracovných nástrojov.

Anita Malá

Pani doktorku môžem len odporučiť! Je to vynikajúci odborník. Chodíme k nej s celou rodinou už roky. Podobne ako množstvo našich známych.

hankaja

ja som bola s 1,5 ročnou dcérou,ktorá má tzv. detský ekzém.Bola som tam 2x ale viac som tam nešla. Pozná ju veľa ľudí a počula som len samé dobré ohlasy,ale bolo pre mňa komplikované pre mňa dochádzať tam. Nemá zmluvu so žiadnou poisťovňou takže sa platí vstupné vyšetrenie a aj každé ďalšie ošetrenie. Môj prvý dojem bol zlý,druhý už lepší. Zarazil ma neporiadok v ambulancii. Myslím tým špina na zemi na stolíkoch všade a pani doktorka vyzerala tak podobne....ale ako odborník je vraj dobrá.Nestihla som to zistiť. Hlavne tam choďte a urobte si vlastný názor. Ježiš sa narodil v maštali na slame a urobil pre nás obrovské veci....
Dúfam,že pomohlo...