Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

rok po umrti otca-nahle stavy

Príspevok v téme: rok po umrti otca-nahle stavy
Palo9

ahojte mam problem uz asi 2 tyzdne ze z nicoho nic mi pride nevolno a zacnem sa strasne bat,toci sa mi hlava ale popritom ma nic neboli,mam pocity na zvracanie,a hnacku,rozbusi sa mi srdce...bol som na vysetreni stitnej zlaze,EKG,neurolog,CT mozgu,vystrenie krvy a nic mi nieje akurat mam nizky tlak,presne pred rokom mi zomrel otec ale vtedy mi nic nebolo moze to byt ze to prislo nahle teraz stoho? casto nanho myslievam 25.12.2011 som prestal fajcit,doktor mi povedal ze mam ist psychologovi ale neexistuje nieco ako nejaky liek ktory neni na predpis a nemusim ist psychologovi? urctie tam pojdem ak mi nezabere nejaky liek ktory neni na predpis...vdaka za rady z pozdravom Palo

mam 28 rokov

jerry74

ahoj palo.a okrem xanaxu ti nic ine nedala?jednoznacne ti mala napisat nejake antidepresivum,ktore by riesilo twoje problemy...xanax je ok,kym zaberie antidepresivum.mne dala elsantu +xanax a citim sa omnoho lepsie.presne dnes je to rok,ako mi umrel otec.

Palo9

cau jerry tak som nebol u tej psychologicky ale u psychiatricky a napisala mi xanax 0.25mg ale mozem vam rovno povedat ze mi stale tak isto...jeden den mi nic nieje druhy den sa zobudim a ked idem do prace zacne ten stav tlacenia na hrudniku,tazke dychanie,busenie srdca,pychanie pri srdci a podobne sam sebe hovorim ze sa musim ukludnit a zachvilu to prejde ale bohuzial na chvilu to prejde a za par hodin znova tie stavy...ten xanax beriem celu tabletku na noc a na obed polku.....

jerry74

Ahoj Palo.Je to len psychika,srdce mas urcite v poriadku.Psychologicka je fayn,ale Ty potrebujes lieky na tento twoj terajsi stav,a tie ti psychologicka nenapise,to moze len psychiater...ak potrebujes radu alebo sa potrebujes len tak vypisat z bolesti,ktore tazia twoju dusu,tak mi pokojne napis...obaja sme vlani stratili otcov,rad ta podporim...INXXS@azet.sk

bazalka

Ahoj, podľa mňa to naozaj máš z toho stresu, čo prežívaš. Stres dokáže veľmi veľa, vidím to aj na sebe. Je dobre, že ideš k tej psychologičke, myslím, že ti naozaj môže pomôcť.

palo9

caute tak pisem znova,v poslednej dobe to bolo take vselijake napr. predvcerom mi bolo zase na prt bol som nuteny zavolat tej psychologicke co ma ma vytsetrit ash 13.2 ci by som nemohol prist skorej lebo sa to uz neda vydrzat,zacina ma neustale pcihat pri srdci a strasne ma boli zaludok ale na druhu stranu vcera mi cely den nic nebolo ja uz tomu nechapem naozaj su to psychicke problemy a nieje vtom nieco ine? na srdce som vysetreny nebol ale kebyze je to srdce tak by som asi v noci nespal....beriem Magnesium a kupil som siv obchode Persen ktory mi trocha pomohol ale je to take vselijake na chvilu sa mi ulavy a potom zas pride