rok po umrti otca-nahle stavy

Príspevok v téme: rok po umrti otca-nahle stavy
Palo9

ahojte mam problem uz asi 2 tyzdne ze z nicoho nic mi pride nevolno a zacnem sa strasne bat,toci sa mi hlava ale popritom ma nic neboli,mam pocity na zvracanie,a hnacku,rozbusi sa mi srdce...bol som na vysetreni stitnej zlaze,EKG,neurolog,CT mozgu,vystrenie krvy a nic mi nieje akurat mam nizky tlak,presne pred rokom mi zomrel otec ale vtedy mi nic nebolo moze to byt ze to prislo nahle teraz stoho? casto nanho myslievam 25.12.2011 som prestal fajcit,doktor mi povedal ze mam ist psychologovi ale neexistuje nieco ako nejaky liek ktory neni na predpis a nemusim ist psychologovi? urctie tam pojdem ak mi nezabere nejaky liek ktory neni na predpis...vdaka za rady z pozdravom Palo

mam 28 rokov

Palo9

jerry,na otca uz nemyslim pisem otom ze sa to z nicoho nic objavi,pocit strachu a neviem z coho ale vacsinou to pride vecer teraz,respektivne ked pozeram na telku a priatelka vedla mna spi....v piatok idem na kontrolu tak jej opisem to co sa dialo...inak teraz 4dni som v pohode akurat dneska to zasa prislo ten desivy pocit strachu z nicoho,ako keby som mal umriet,naozaj nechcem frcat na liekoch ale vidim ze mi nic ine neostava,zo spankom problemy nejsu ale v poslednej dobe to pride vzdy pred spankom....inak mam diagnozu PP

jerry74

cau palo.na zaciatku liecby xanaxom zvikne clovek byt ospaly,to iste plati aj pri preruseni,ako u teba,ze 2 tyzdne si bral xanax a potom len pri problemoch...ak sa nahle prerusi liecba,tak je to pre pacienta horsie.Treba lekarke povedat,ze nie si ok,nech ti upravi liecbu.Skus mysliet pozitivne,aj mna velmi boli strata otca,ale ja verim,ze smrtou sa nic nekonci...pekny vikend ti prajem.

Palo9

cau jerry po uziti xanaxu 0.25mg a to iba polky tabletky pride vzdy ulava ale ako som uz spominaol bral som celu na noc a polku cez den a mal som to brat 2 tyzdne v kusi a to som aj tak robil potom uzit iba pri nahlych stavoch a to celu ale daval som si iba polku u mna to je ako pocasie rano dobre na obed uz to byva take vselijake vcer dobre,druhy den nic cely den fungujem bez problem a treti den zase zle...pri tychto stavoch sa mi stale chce spat lenze kedze chodim do prace tak na spanok neni cas :) skorej tej psychiatricke nepojdem ale urcite jej o tychto priznakoch poviem...nemyslim na to tak to je lepsie ale niekedy si proste nevyberiem ono to pride samo a potom mi je na prt pichanie pri srdci tlak na hrudi krk ako keby ma niekdo skrtil a hovorim si sam pre seba to prejde a trocha sa mi ulavi lenze stale to nejsom ja ten ktory sa stale na niecom smial uz aj v robote sa ma pytaju co mije ale nechcem prednimi otom hovorit a uz nie otom ze mam nejake psychicke problemy

jerry74

ahoj palo.mas urcite okolo seba ludi,ktorych by to velmi bolelo,keby si uz nebol,takze takto ani neuvazuj.necakaj na kontrolu u psyxiatricky,ale jej zavolaj,ze potrebujes akutne kontrolu skor,takto to bezne funguje,ked pacient dobre nereaguje na liecbu,treba ju zmenit.neviem,ci mas doma,niekoho s kym by sa mohol o svojix problemoch porozpravat...je dobre,ked sa clowek niekomu vyzaluje,ze co ho tlaci na dusi.Stav sa ti zlepsi,len nehadz prosim flintu do zita...drz sa

Palo9

najbliszou navstevou psychiatricky ju asi nepotesim ked mi uz ani xanax nepomaha....jeden dobre,druhy na prt a na striedacku :( uz si hovorim ze lepsie by mi bolo ak by som radsej tu nebol.....

tonechapem

preboha, naco ste sem dali jej telefon?! aby jej teraz volalo pol slovenska? myslite, ze nema inu robotu? ved kto chce si ju najde na internete, nie? do kelu, toto uz fakt nechapem. potom sa cudujem, ked sa nedovolam.