Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyrazky na penise

Príspevok v téme: Vyrazky na penise
roxxi

Dobry den, mam problem a potrebujem poradit. Mal som s partnerkou pohlavny styk a nepouzil som kondom. Na druhy den po pohlavnom styku sa mi na zaludi na predkozke z vnutornej strany urobili male cervene vyrazky,a nasledne s toho vznikaju neake biele gulocky ci co to je a zapacha to a scrbi ma to a mam to vzdy len po pohlavnom styku ... dakujem za odpoved

gogologo

zdravim,ja mam taky isty problem,podozrievam ztoho svoju partnerku,ako je to mozne chytit to a 2roky sme to nemali,ja som to ani nikdy nemal, bol som v pohode.

zolo

Mykóza (pleseň), u mužov sa väčšinou objavuje ako svrbenie a začervenanie penisu. Lieči sa perorálne podávanými antimykotikami. Súčasťou liečby je aj protikvasinková diéta, ktorá spočíva vo vynechaní potravinových alergénov (napr. mlieka a vajec, cukru, medu a všetkých sladkostí). Poznamenávam, ze tak ako to už odznelo nižšie, mal by si sa opýtať aj patrnerky či netrpí aj ona nejakými problémamy v oblasti vagíny. Treba vedieť, že je vhodné liečiť oboch partnerov súčasne. Liečba môže byť krátka 5-6 dňová.

switchman

tak podľa toho čo píšeš to vyzerá na nejakú mykózu,určite sa o tom treba poradiť s partnerkou či náhodou nemá tiež výtok alebo svrbrnie,pálenie.A dokonca môže byť bez prejavov iba prenášač infekcie,takže veľmi citlivo,lebo väčšinou sa pri takýchto témach menia na dračice :-)
Držím palce