co si myslite o takomto vztahu kde je znacny vekovy rozdiel ona 18 on 33...ale pravdu
Vekovy rozdiel
podla mna je to uplne v pohode, neries vekove rozdiely.pokial ten rozdiel nie je 40 rokov alebo taky nejaky extrem...
fuuha tak to je uz iny extrem
poviem len tolko, ze poznam dievca /19r/, ktore chodi s chlapom, co ma 47, alebo 57... uz sa nepamatam...to su uz extremy
Neda sa to brat pausalne, kazdy sme iny. A to co vyhovuje jednemu, moze byt pre druheho neprijatelne. Urcite nie je pedofil, tym sa pacia dievcata (chlapci) kt. nemaju vyvinute sekundarne pohlavne znaky. To by u 19ky mohlo byt iba v pripade nejakej poruchy. Ti co sa tu na fore o nom vulgarne vyjadruju, asi mu zavidia. Viem o dlhorocnych manzelstvach kde on ma o 20 viac. Mne osobne sa to zda velky rozdiel, ked si predstavim ze ked on bude mat 70 a davno odychovat na dochodku, ona bude mat len 50. Ale poznam par muzov, ktori maju 70+ a este stale pracuju, su aktivny. A poznam aj takych co uz v 40ke nestoja za nic. Riziko v tom vztahu vidim skor pre neho, ak to berie vazne. Ona sa mozno este bude chciet zabavat a uzivat si a on mozno usadit, mat deti. Takze ona mu mozno casom da kopacky a zavesi sa na nejakeho fesaka na diskoteke. On tak strati cas, kt. mohol investovat do partnerky s kt. by mohol zalozit rodinu.
Mne jedna starsia zena odporucala, aby som si hladal mladsiu partnerku odo mna tak o 10r. Ona ma o par rokov mladsieho muza a vraj to nie je dobre. Ze muzi maju este aj vo vyssom veku zaujem o niektore veci a zena uz nie. Ja si myslim ze aj to je individualne. A pred nedavnom sa ma jedna o 7r mladsia pytala ze ci je pre mna stara :-). Nie je, ale bol tam iny problem :-(.
ja som mala tiez to iste ked som mala 18 on mal 33 a teraz odstupom casu si uvedomujem aka som bola blba , snad ju to prejde
Tiež nesúhlasím s takýmito vekovými rozdielmi. Aj sestra (17) má o 11 rokov staršieho (28) a je to hnusné. Fakt ten \\\"chlap\\\" ak tých hcudákov tak môžem nazvať začnú starnúť pred očami. Zo začatku to vnimaš možno super ale počkaj za par rokov. A bude to asi tým, že ženy v jeho veku ho nechcú a je nevyzretý lebo keď si spolu píšu tak len také tie sladké sra*ky, že to ani nie je možné. Oni sú neni obidvaja normálny. Podla mna je impotent
dakujem vam za vase nazory toto je situacia mojej dobrej kamaratky , ja sama neviem co si mam o tom mysliet preto ma zaujimali reakcie ludi , oni sa maju radi a je im spolu dobre no mozno to nie je vztah na dlhu dobu
Láska hory prenáša, ale vek nie.. Rozdiel o viac ako 8 rokov je už podla mna veľa. Ty budeš mladá zdravá chtivá žena a on straší pán s problemami s prostatou.
90% takých vzťahov sa časom rozpadne. Ak už teraz váhaš, tak nemáš čo riešiť, lebo si to sama tým padom uvedomuješ.
V 50tke by som tiež chcel mať 35ťku :))
Mam muza o 13 rokov starsieho a sme spolu 23 rokov.Vzdy mi imponovali starsi muzi ale dnes ked uz sme zostali sami (dcera sa nam uz osamostatnila), zistujem, ze ja som plna zivota a moj muz mi nestiha. Ja chcem zit a on uz by bol najradsej na dochodku a mal pokoj, nezaujima ho uz pomaly nic a to nehovorim o muzskom prechode, hroza tie výkyvy nalad. A najlepsie na tom je, ze by ma chcel vychovavat - to je asi nasledok toho, ze uz nema koho.Takze by som to zhrnula : z vlastnej skusenosti by som uz do takehoto vztahu neisla. Mam 44, mam dojem, ako keby som zila so zivou mrtvolou a myslim si, ze na to som prilis mlada.