ahojte mam priatela s ktorym som pol roka,vravy ako ma moc miluje atd ako vsetko by bolo v pohode kebyze nekuka na PC fotky a nahodou sa mu otvory byvala , ja som sa otocila a povedala len hmm a on ze to je davno a ani to nevymazal, a kukam ze preco to nevymazes vsak to je len v nohavickach odfotena a on ze sak pamiatka ako by ste zareagovali vy ? ked vas stazi pri tok este jak oko v hlave, ked vy nesmiete mat cdzich fotky v pc
sprosta
Prepac ale ty si si dala ten spravny nadpis nad temu, myslim, ze ta vystihuje, ked si to vsetko nechas lubit.
No tak toto by som asi len tak neprežila. Bývalý majú zostať bývalými a bolo by mi jedno koľko spolu boli. Mala by si pre neho existovať len ty a ak ho pekne požiadaš aby si tie fotky vymazal tak by s tým nemal byť problém. Ak mu teda ešte neleží na srdci... Ale ak ťa miluje tak to urobí bez zbytočných scénok :-) Ak nie tak na neho kašli, nemá to význam ak sa ide zapodievať inými...
no ja ti neviem chalani sú prešpekulované svine ja by som mu neverila ale ako ty chceš ...je veľa miest v pc kde to môže dať aby si si to nevšimla a toto je podľa mňa trápne keby mu máš ešte aj kontrolovať pc..
teraz mi varvy ze vsetky vymazal a ze tam mame len spolu foto ze mu kludne mozem kuknut pc
ja byť tebov tak sa s ním rozídem lebo to je už moc ..možno preháňam lebo môj prvý ma podviedol a to sme boli spolu fest dlho a od vtedy neviem nič odpúšťať ..asi som zakomplexovaná alebo čo ..ale takýto blok mám v sebe už fest dlho a myslím si že ma každý chalan podvedie ..ale keby toto spraví môj terajší tak sa s ním rozídem jednoznačne a aj keby to vymaže by som mu neverila a pri predstave že tam mal tie fotky alebo možno ete má ale ma oklamal tak by ma roztrhlo ....urob ako to ty cítiš
aj moj muz mal v lapope fotky byvalej,ako darcek som mu kupila vtedy novy laptop a ten jeho starsi som zdedila a frndu vymazala.a je pokoj:D ale inak aj ja mam po byvalom koselu:)
ten moj ani zdaleka nema jej fotky v spodnom pradle! Ma tam jej nahe fotky!
zabila by som ho..toto by chalan nemal robit a nemal by mat fotky byvalych priateliek a nie este v spodnom pradlo.. nieje to normalne podla mna.
zaujimave je, ze si to ziadny chalan neprizna....Len budu stale tvrdit, ze to maju na pamiatku...kokos
mne to je uplne jasne, preco to tam moj chalan ma...proste na nu este nezabudol a ani nema odvahu to zmazat....