Neprítomný

Príspevok v téme: Neprítomný
western

Už od detstva som stále neprítomný, v škole som premýšľal o svete, doma o škole, pri priateľke o práci, v práci o priateľke. Stále som zapozeraný, zamyslený, proste vedľa. Veľmi mi to znepríjemňuje život, neprijímam informácie z okolia, začínam byť veľmi dezorientovaný, unikajú mi veľmi dôležité, samozrejme veci. Pomôžte mi prosím

western

premyslavec

som rak, ale deviatok mám viac..

čo s tým robiť, pracoval som v jednej firme kde sa trebalo veľmi rýchlo zaúčať na zložitých strojoch a celá smena bola len premýšľanie, vymýšľanie a špekulovanie. Tam som nemal čas myslieť na nič iné a prekvapivo sa mi super darilo. Obrovskú fantáziu som mal zrazu kde využiť

premyslavec

Tiez mam s tymto problem uz odmalicka,vkuse len premyslam,a zivot mi preteka pomedzi prsty, vacsinou len analyzujem ...
Inak len tak pre zaujimavost niesi nahodou blizenec?:D
-okrem toho,niekde som citala ze ked si spocitas datum narodenia a vyjde ti 3, tak zivot berie clovek skor analyticky a nedokaze tak zit zivot naplno, lebo len analyzuje, alebo ked mas viac deviatok v datume,tak cim viac deviatok ,tym viac ma clovek mentalnej energie = tym viac premysla :D .... ale mozno si to len nahovaram a spajam nespojitelne,ale ono to na mna nejak sedi vsetko :D...

co s tym robit, nato som este neprisla :(