Chcem husté vlasy ! Ako?

Príspevok v téme: Chcem husté vlasy ! Ako?
Foxi32

Mám veľmi riedke vlasy a vyzerá to dosť blbo , vždy mám kratší strih pretože dlhé riedke vlasy by neboli velmi pekné. Raz som už tak mala a bol to otras. Vážne ma to trápy , pretože vlasy sú koruna krásy a na mojej hlavu su ledva 3 vlasy ! :/
Sampony na objem pouzívam ale aj tak to nepomaha a ked tak len trosku a hustotu mi to nezmení. Nempoznáte nejaký osvečeny recept, vitamíny alebo podobne ... Naozaj som zúfala .. Ďakujem ... :)

anicka836

Vyskúšaj tužidlo na zväčšenie objemu, já som si u mojej kaderníčky kúpila METRIX, a mám neskutočne veľa vlasov.

izzabelta

ja som mala veľmi riedke vlasy a krátke, za pol roka mi narástli o 10 cm, a mam ich 2 x hustejšie, a to som používala iba dixi žihľavový alebo brezový šampón namiesto iných, robím si žihľavový alebo lopúchový odvar, pokiaľ je v prírode, a od kožnej používam ALPICORT F, a to mi neskutočne pomaly rastú vlasy. Tak skús to aj ty a možno to aj tebe pomôže :)

portas25

jj, henna pomôže, teda, vlasy ti nezhustnú, ale opticky budú hrubšie, a ešte ak použiješ klasickú hennu, tak tá ti aj tak celkovo skrášli vlasy, ale aj bezfarebná je dobrá, ja len tú používam, a vlasy spevneli, a aj zhrubli

mate59

ak máš raz riedke vlasy, ty ich môžeš nejakým prípravkom len spevniť, vyživiť,ale nevyrastú ti nové z nových korienkov.Kúpou zaručených prípravkov sa pripravíš akurát o peniaze bez efektu.Používaj vhodný strih vlasov,tužidlo a pod.

Izabelka_MT

počula som že Henna je aj na toto dobrá ..Dostať kúpiť aj bezfarebnú hennu ale nesmieš si potom farbiť vlasy chemicky