ahojte! mam kamaratku ktora prw tuto firmu pracovala a tento mesiac ju s prepacenim odrbali o 2100 eur!!!! a mna odrbali o 250 eura! a to nie sme jediny....a nikto nevie vysvetlit kam sa tie peniaze podeli....vyhodili aj jednu pracovnicku ktora pracovala od rena do vecera a taku ktora nic nerobi dostava penaze tak tu tam nechaju!!!! fajci totiz sefovi.....a dokonca nam odmietli dat aj vypovede....ako moze este tato firma existovat????
OVB - oklamali ma o 2100 eur! Ako to riesit?
prstienka, nehnevaj sa, ale je to predovsetkym tvoja chyba.
treba si precitat podmienky v zmluve, overovat informacie, skontrolovat ci je zivnost v poriadku a podobne.
ak sa ludia nechavaju oklamat tak to je pre nich velmi dolezite. bud rada, ze si do toho nemusela investovat svoje vlastne peniaze.
nabuduce sa aspon poucis. taketo peniaze nie su zadarmo.
a ak si niekto nevie precitat a overit to co je v zmluve, tak este nie je dozrety na takyto zarobok.
Pracujem pre OVB ale berem tu firmu iba že ma zastrešuje a dáva info . Mám šťastie na veduceho žiadne klamstva vsetko narovinu .Snážim sa budovať si vlastnu firmu štrukturu a ísť dalej treba počuvať čo sa hovorí na školeniach ale vždy si zachovať svoj zdraví rozum .Za uspechom treba isť nepadne z neba ..
OVB su podvodnici,ludia pracujuci v nich su socky a vzdy nimi budu
A ty si dobre blba.Nevyplakavaj teraz,ale ries si to.
Firma,kde si zamestnanec sam plati skolenie nemoze byt pre clovek s priemernou inteligenciou solidna...
Btw,preco kazda zamestnankyna,ktorej sa dari,podla inych ludi fajci sefovi?Nepochopim...
a ty prstienka mas zivnost?
2100 eur sa v ovb da zarobit. ale az po riadne odmakanych mesiacoch a na vyssom poste. da sa tam zarobit ovela viac.ale to uz za vas robia ti pod vami. co vam ale na pohovore nepovedia :) peniaze raz proste bud nevyplatia,alebo pridu az dalsi mesiac..pred vianocami som dostala o celych 300e menej nez som mala a nikto mi doteraz nepovedal kde je chyba. bola som bez prace nechala som sa zlakat.. a teraz idem vypovedat zmluvu. nic mi nepovedali ani o tom ze mam ist na danovy urad, nic. az ked prisli papiere z centraly.nesla som.radsej zaplatim pokutu za tie tri mesiace nez by som si mala narobit dobludu problemov s danovymi priznaniami atd. su ludia ktori vam otvorene povedia o co tam ide. ja som mala "stastie" na veducu ktora nic neriesi. ma to u prdele.. dalsia vec..nepovedia na zaciatku ze vsetky skolenia si platite sami. a je ich dost vela su dost casto. suma-sumarum.. zisk nula a este som prerabala :D da sa tam zarobit,len treba trafit seriozneho veduceho ktory je ferovy. a treba mat hrosiu kozu na klientov. ..a byt pripraveny na to ze pridete o strasne vela kamaratov a znamych. mne to znicilo este aj vztah. i ked je pravda ze partner bol mlady netolerantny a ani sa nesnazil pochopit preco na vikendy odchadzam a preco sa stretavam aj s chlapmi (klientmi) niekde na kave..to uz je o inom. neodhovaram, ale bacha
"nakoniec sme zistili"...tak nato bolo treba mysliet na zaciatku...tu vidim zasadny problem, kedze bez zapisu v registri NBS nemozes vykonavat financne sprostredkovanie...navrh na zapis malo podat OVB, potom co s tebou uzavreli zmluvu...a to si si mala ustriehnut...ak OVB tuto povinnost zanedbalo moze byt zo strany NBS sankcionovane...ale aj ty, ak si vykonavala financne sprostredkovavanie bez zapisu v registri...vypoved aku si ty zrejme predstavujes, teda ako pri pracovnej zmluve nedavaju, kedze vas vztah je zalozeny na zmluve o sprostredkovani...mozno vsak vypovedat danu zmluvu...mozes ju vypovedat ty,prestuduj si ju ci je tam moznost vypovedat ju bez nejakych sankcii, ci je tam vypovedna doba
hej bolo to na zivnost a mame zmluvy o sprostredkovani ale nakonec sme zistili ze nas zabudli aj v nbs zaregistrovat....ale ze vraj v ovb sa vypovede nedavaju...
to mam ako chapat "bolo to na zivnost co nam samozrejme zabudli povedat"???...tak bud ste mali zivnost alebo nie...a po druhe, mate nejake zmluvy o sprostredkovani, nejaky doklad o dohodnutych proviziach, mate vobec nejake dokazy ?
:DDDDDDDDDDDDDDDD ja nemozem :D
2100 eur? to je veľa peňazí na výplatu tu na Slovensku, to samotné ti malo napovedať, že niečo nie je v poriadku...