OVB - oklamali ma o 2100 eur! Ako to riesit?

Príspevok v téme: OVB - oklamali ma o 2100 eur! Ako to riesit?
prstienka

ahojte! mam kamaratku ktora prw tuto firmu pracovala a tento mesiac ju s prepacenim odrbali o 2100 eur!!!! a mna odrbali o 250 eura! a to nie sme jediny....a nikto nevie vysvetlit kam sa tie peniaze podeli....vyhodili aj jednu pracovnicku ktora pracovala od rena do vecera a taku ktora nic nerobi dostava penaze tak tu tam nechaju!!!! fajci totiz sefovi.....a dokonca nam odmietli dat aj vypovede....ako moze este tato firma existovat????

neskusena

prstienka, nehnevaj sa, ale je to predovsetkym tvoja chyba.

treba si precitat podmienky v zmluve, overovat informacie, skontrolovat ci je zivnost v poriadku a podobne.

ak sa ludia nechavaju oklamat tak to je pre nich velmi dolezite. bud rada, ze si do toho nemusela investovat svoje vlastne peniaze.

nabuduce sa aspon poucis. taketo peniaze nie su zadarmo.
a ak si niekto nevie precitat a overit to co je v zmluve, tak este nie je dozrety na takyto zarobok.

spokojnosť

Pracujem pre OVB ale berem tu firmu iba že ma zastrešuje a dáva info . Mám šťastie na veduceho žiadne klamstva vsetko narovinu .Snážim sa budovať si vlastnu firmu štrukturu a ísť dalej treba počuvať čo sa hovorí na školeniach ale vždy si zachovať svoj zdraví rozum .Za uspechom treba isť nepadne z neba ..

Laurina22

OVB su podvodnici,ludia pracujuci v nich su socky a vzdy nimi budu

A ty si dobre blba.Nevyplakavaj teraz,ale ries si to.

Firma,kde si zamestnanec sam plati skolenie nemoze byt pre clovek s priemernou inteligenciou solidna...

Btw,preco kazda zamestnankyna,ktorej sa dari,podla inych ludi fajci sefovi?Nepochopim...

oovb

2100 eur sa v ovb da zarobit. ale az po riadne odmakanych mesiacoch a na vyssom poste. da sa tam zarobit ovela viac.ale to uz za vas robia ti pod vami. co vam ale na pohovore nepovedia :) peniaze raz proste bud nevyplatia,alebo pridu az dalsi mesiac..pred vianocami som dostala o celych 300e menej nez som mala a nikto mi doteraz nepovedal kde je chyba. bola som bez prace nechala som sa zlakat.. a teraz idem vypovedat zmluvu. nic mi nepovedali ani o tom ze mam ist na danovy urad, nic. az ked prisli papiere z centraly.nesla som.radsej zaplatim pokutu za tie tri mesiace nez by som si mala narobit dobludu problemov s danovymi priznaniami atd. su ludia ktori vam otvorene povedia o co tam ide. ja som mala "stastie" na veducu ktora nic neriesi. ma to u prdele.. dalsia vec..nepovedia na zaciatku ze vsetky skolenia si platite sami. a je ich dost vela su dost casto. suma-sumarum.. zisk nula a este som prerabala :D da sa tam zarobit,len treba trafit seriozneho veduceho ktory je ferovy. a treba mat hrosiu kozu na klientov. ..a byt pripraveny na to ze pridete o strasne vela kamaratov a znamych. mne to znicilo este aj vztah. i ked je pravda ze partner bol mlady netolerantny a ani sa nesnazil pochopit preco na vikendy odchadzam a preco sa stretavam aj s chlapmi (klientmi) niekde na kave..to uz je o inom. neodhovaram, ale bacha

rony26

"nakoniec sme zistili"...tak nato bolo treba mysliet na zaciatku...tu vidim zasadny problem, kedze bez zapisu v registri NBS nemozes vykonavat financne sprostredkovanie...navrh na zapis malo podat OVB, potom co s tebou uzavreli zmluvu...a to si si mala ustriehnut...ak OVB tuto povinnost zanedbalo moze byt zo strany NBS sankcionovane...ale aj ty, ak si vykonavala financne sprostredkovavanie bez zapisu v registri...vypoved aku si ty zrejme predstavujes, teda ako pri pracovnej zmluve nedavaju, kedze vas vztah je zalozeny na zmluve o sprostredkovani...mozno vsak vypovedat danu zmluvu...mozes ju vypovedat ty,prestuduj si ju ci je tam moznost vypovedat ju bez nejakych sankcii, ci je tam vypovedna doba

prstienka

hej bolo to na zivnost a mame zmluvy o sprostredkovani ale nakonec sme zistili ze nas zabudli aj v nbs zaregistrovat....ale ze vraj v ovb sa vypovede nedavaju...

rony26

to mam ako chapat "bolo to na zivnost co nam samozrejme zabudli povedat"???...tak bud ste mali zivnost alebo nie...a po druhe, mate nejake zmluvy o sprostredkovani, nejaky doklad o dohodnutych proviziach, mate vobec nejake dokazy ?

eweni

2100 eur? to je veľa peňazí na výplatu tu na Slovensku, to samotné ti malo napovedať, že niečo nie je v poriadku...