Dobrý deň, chcem Vás požiadať o radu. Mám 18rokov, žijem so svojou mamou celý život, no nepoznám otca. Nedala mi ho zapísať ani do rodného listu. Nikdy o ňom nechce hovoriť. Viem len, že ju oklamal a že chodil s ňou a ešte inou a potom ostal s tou druhou, ale myslím si, že ja za to nemôžem a nechcem byť ukrátená o to mať otca! Viem, že keď som bola mladšia nám občas poslal peniaze,nič viac..asi ma nechce spoznať,ale ja som toto ochotná riskovať a chcem vedieť kto je to.Proste mama mi povedala,že ho nikdy nespoznám,nikdy mi o ňom nebude viac hovoriť a že ju už s tým nemám otravovať,nechce o ňom počuť a nijakým spôsobom to z nej nedostanem.Prosím Vás, existuje nejaký spôsob ako môžem zistiť kto je môj otec?Dá sa to nejak?Ak by mi niekto vedel poradiť, prosím napíšte,som z toho zúfalá celý život a ani sa mi nechce hýbať vpred :( Chcem to vedieť :,(
Ako mám zistiť kto je môj otec?
Ahoj nie si sama aj ja som v takejto situácii ani mne nic mamka nechce povedat a u mna je to este horšie lebo o tom nevedia ani moji starí rodičia ani krstní rodičia a chcu to aj oni z nej dostat. Takže viem v akej situácii si. Aj ja by som rada niake riešenie na toto potrebovala
Ahoj, úplne ta chapem, tiez som v takejto situacii, no nvm co by som mohla spravit, a tie komenty, ze by ho ani nechceli spoznat, nevedia, aky je to pocit, nemat otca, a ze sa mam spytat pribuznych,? oni mi to taja este viac, a este zevraj mam aj nevlastneho surodenca,
skús metódu obohratej platne. Furt mamu otravuj aspoň 5x denne, že chceš vedieť, kto je tvoj otec. Ono ju to začne trochu deptať a možno to z nej dostaneš.. ale buď pripravená ju s tým otravovať aj pol roka, či rok..
pošta pre teba???
ale ak to nechceš medializovať, tak jedine cez ďaších príbuzných...
skus zajst na matricny urad, a vypytat si vypis z matriky narodenia, tam by to mohlo byt zapisane...
Ak to nevytlcies z mamy, ostava babka, dedko, ini pribuzni, ktori by to mohli vediet. Ak nevedia, tak mas smolu.
mozno ta chce ochranit pred niecim zlym... ma asi svoj dovod preco ti ho zatajuje.