Špinenie "pred" ako súčasť menštruácie?

vejunka

no ja som to mala aj tri týždne než sa spustil menzes, doktor mi dal injekciu kde by som do piatych dní mala dostať ale občas ani tá nepomohla :) tak mi dal antikoncepciu na upravenie, tú som brala skoro dva roky a potom som ju skúsila vysadiť a zasa nastal ten istý problém. Nakoľko som sa rozhodla, že antiku brať nechcem, nakoľko je neskutočná dávka hormónov, tak si neviem rady ale viem, že mať vložku celý mesiac je hrozné a hlavne v lete :(

patriciaaa

jankaaa, niekde som aj ja čítala, že to može byt problém, ak chcem bábätko - čo velmi chcem ... začali sme sa "snažiť" tento mesiac, ak to do pol roka nevyjde, určite aj ja zájdem za lekárom - poprípade, ak tam pojdeš skôr, určite daj vediet, čo ti povedal !! ahoj !!

Jankaaaa :)

niekde som čítala, že to nie je problém, niekde som zas čítala, že ženy, ktoré špinia majú buď problém s otehotnením, alebo následne je väčšia pravdepodobnosť, že potratia...preto to chcem riešiť s lekárom...

Jankaaaa :)

posledne tri mesiace špiním pred začatím menštruácie aj ja...doteraz som takýto problém nemala...po skončení nešpiním...počkám ešte tento cyklus, či to aj teraz tak bude...ak áno pôjdem k lekárovi pre istotu sa spýtať čo to môže znamenať..ale možno ako to z ničoho nič prišlo, možno to aj odíde :D Ale to som asi naivná ak v to verím...

maciocicka

Z pohladu Tradicnej cinskej mediciny sa pozerame na spinenie ako sucast menzesu a prejav nie uplneho toku krvi, ktora prekrvuje pohlavne organy. Menzes by sa mal zacat plynule, mal by byt bez bolesti a bez krvnych zrazenin v menstruacnej krvi. TCM ma na tieto zenske problemy dobre bylinne receptury. "Precistia" zvrnutra a tym sa umozni dobremu odchodu "starej" krvi a zaroven tvorbe "novej krvi" a dobremu prekrveniu a vyziveniu pohlavnych organov. Precitaj si clanky na www.tcmclinic.sk Urcite sa tykaju aj menzesu...