Co sa cloveku moze stat ked pojde s mokrou hlavou von do zimy?
Totiz vcera som sa ponahlal na bus a v poslednu chvilu som si umyl hlavu, potom som isiel do izby kde bolo mozno 13stupnov a potom este z trochu mokrou hlavou som siel na bus...mal som ciapku aj1 kapucnu... vecer mi bolo trochu zle a este aj dnes mam taky divny pocit, mierne bolesti hlavy.. Moze to mat s tym neco spolocne? co to moze byt?
Mokra hlava v zime
no,ja zijem v state kde deti v zime chodia z plavarne s mokrou hlavou.hlavne male dievcata s dlhymi vlasmi.oni si z toho nic nerobia,u nich je to normalne.az mi zima ostane ked ich tak vidim.
zápal mozgových blán z toho mať nebudeš,ale prechladnutie ľahko.
Teraz si môžeš uvariť dobrý čaj s citronom a medom a byť v teple.Ak cítiš,že na teba niečo lezie,tak pridaj paralen.A celý deň piť veľa tekutín.
Zápal mozgových blan je infekčné ochorenie, ktoré spôsobuje baktéria alebo vírus. Ty si sa pravdepodobne chladom len prechladil. Skús to liečiť teplom.
ale moze to byt aj nieco vaznejsie ako zapal mozgovych blan? prip. da sa teraz nejako danej chorobe zabranit?
Čokoľvek by si mal na sebe mokré, tak ochorieš. Skús ísť von v mraze a mať mokré tričko alebo ponožky alebo hocičo iné. Ochorieš. Poradiť sa dá jediné - viac to nerob.