krestan - gay

Aja02

áno, sme zadubení, pretože nemáme názor väčšiny. Hráte sa tu na tolerantných, pritom vy sami ste netolerantní a pokryteckí, keď neviete akceptovať názor iného človeka a jediné na čo sa zmôžete sú urážky.
Keep smile všetci akože tolerantní ľudia. Nech sa Vám všetkým darí. :) Opúšťam túto diskusiu plnú "tolerantných ľudí". :)

Meretseger

Aja02: Tento fakt absolútne nepopieram :D Práve preto by im malo byť povolené, aby si deti adpotovali, či "získali" (pardon za termín) iným spôsobom.
A takisto, opakujem, nehovorím, že kňaz = pedofil a naopak. Je však možno zaujímavé, že môj otčim, čo ma v detstve zneužíval, bol silne bigotný a všade sa oháňal vierou, pričom to však bolo psychopatické vyšinuté indivíduum.
skoo: Ak narážaš na to, čo som práve napísala Aji, tak to je v súčasnosti síce pravda (nedôverujem mužom a bojím sa ich, that's true), ale keby som v takej rodine vyrastala odmala, tak si myslím, že práve pedofília by ma obišla. Homosexualita sa nerovná pedofílii, spamätajte sa poniektorí!

skooo

Meretseger, ak môžem reagovať na Tvoj príspevok; nemyslím si, že by si bola spokojná a viedla plnohodnotný a šťastný život, keby si práve Ty vyrastala v rodine skladajúcej sa z dvoch mužov a Teba. Je to absolútne choré, kam tento svet speje, ak sa to všade povolí. V Biblii je jednoznačne napísané, čo sa s takými ľuďmi stane, večný život určite mať nebudú, ak s tým niečo neurobia.

Aja02

Meretseger: Nuž, nemôžu mať deti, pretože dve rovnaké pohlavia spolu nemôžu mať deti. To je fakt, a ty ho nezmeníš aj keď sa postavíš na hlavu. ;-)
PS: Títo pedofili nevyzerajú ako kňazi. :-D
tvnoviny.sk
www.aktuality.sk

Meretseger

Aja02: Ad jeden: Som dievča. Ad dva: Že homosexuáli nemôžu mať z biologických príčin deti, a tak by ich ani nemali mať, sú hlúpe rečičky ľudí, čo nemajú argumenty :) To máš to isté, ako keď veriaci tvrdia, aby sme neliečili choroby, nepracovali s kmeňovými bunkami, lebo veď boh to zariadi :) Čudujem sa vám, že nežijete ako ľudia v prvotnopospolnej spoločnosti, v prírode sa predsa nikde nevyskytujú prirodzene PC, tak by si pri ňom nemala byť a vypisovať sem :D:D:D

Aja02

Meretseger: Ja som písala vo všeobecnosti. Diskusiu som iba zbežne prebehla. Ak si sa v mojom príspevku našiel, tak asi sám vieš prečo. A s detskými domovmi na mňa nechoď. To sú ďalšie hlúpe rečičky ľudí, ktorí nemajú argumenty. Ak by bolo prirodzené, aby homosexuáli mohli vychovávať deti, tak by mohli mať svoje deti. Túto schopnosť nemajú. A myslím si, že neplodných párov, ktoré chcú deti z detských domovov je dosť a nevidím dôvod, prečo by deti mali vychovávať homosexuáli.

krestan123

Aj heterosexualne pary bez deti si ich chcu adoptovat. Prednost vsak budu dostavat homosexualne pary.

Pripady v Holandsku si nemozem preverit.

Meretseger

Ja tvrdím, že práve a jedine ľudia, čo tvrdia, že homosexuáli skončia v pekle, sami skončia v pekle - a teraz mi to vyvráť :):)