Ako sa zbavit tuku na bruchu?

apajka10

Ahoj, dufam ze mi niekto pomoze...potrebujem sa zbavit brucha to znamena mam pas okolo 85 cm a chcela by som sa dostat na 60 cm. cvicim uz polroka kazdy den,nejem vobec sladke ale stale ziadna zmena aj meter ukazuje stale rovnako. POMOZTE !!!!!!

darked

Nazdar. Mam problem s tukmi na bruchu. Ta tema tu uz urcite bola ale aj tak. Mam 14. Sportujem dost casto hraam futbal a bicyklujem sa. Cvicim asi rok a pol. Mam posilnovaciu vezu. Ale z bruchom si neviem dat rady. :(
Viete my tu niekto hoc ako pomoct? Vopred dakujem

wurva

zufalka, z toho si nic nerob.. ja cvicim 5-7x do tyzdna... minimalne hodinu rotoped + 20 minut skakanie, este sa aj tocim na rotane... jem casto, zdravo, male porcie, poobede uz nejem sacharidy, ale len bielkoviny a zeleninu (taku co nema vela sacharidov)
zo zaciatku, pred takymi 3-4 mesiacmi som cvicila tiez tak 3x do tyzdna a myslela som ze to musi stacit... teraz uz mesiac, dva cvicim takto.. a stale ziadne vysledky... no treba vydrzat, dufam, ze sa nejake dostavia

este dokonca som sa prihlasila na BRUSNE TANCE... vie niekto povedat, ci to pomoze na brucho? :D

tuk preč

Ako prvý ide dolu vnútorný tuk ktorý obaľuje orgány a až potom vonkajší tuk.

Pri diete schudneš najprv v tvári, na rukách a nohách, hrudníku aaž nakoniec na bruchu a na zadku.

zufalka01

ahojte prosim vas vie mi niekto poradit, cvicim 3-4x do tyzdna, zdravo sa stravujem, no nemozem sa zbavit toho tuku na bruchu co mam este robit?

Viktorien

Za každým tipom a trikom hladaj drinu a ťažkú prácu, skôr si nájdi parťáka na cvičenie lebo keď cvičíš sám ťa omrzí a vo dvojici sa predsa len lepšie cvičí.

soker

tak schudol som nehorazne cez letne a ostalo mi tam trocha tuku neni to zle ale ked dam dole tricko taka huspeninka je tam,mam aj tehlicky vnutorne len trocha ich vidno ale furt sa tak kruti to brucho ako som uz spomenul huspeninu :D

xdanielax

trochu tuku na bruchu ma kazdy normalny clovek. A ked mas 15 tak to prosimta vobec neries! Hlavne ked sportujes. Samozrejme netreba jest vselijake mastne a sladke veci.. ale inak jedz vsetko. Pestro a casto.
Vseobecne tuku sa zbavis behanim a inymi aerobnymi cviceniami, posilnovanie ti zase spevni a zvacsi objem svalov.