prestante s tymito radami

Príspevok v téme: prestante s tymito radami
takuzdost

omg. vzdy, ked niekto pise nieco typu ,, neviem zit, nechcem zit, spacham samovrazdu, nema to zmysel, zivot je nanic, nevladzem zit", viete si predstavit, ake je protivne, ked pisete ,,niekto iny by za tvoj zivot dal cokolvek, niekto iny chce zit a nemoze a ty si ho nevazis, kolko ludi je chorych a dali by vsetko za tvoj zivot".. moj boze, viete ake je to otravne? nemozete s tym prestat? je to uplne nepodstatne, iba nejaky inteligentne znejuci zvast. Fakt je to hrozne otravne. A to nepatrim k ludom co by dostali takuto radu, ale na akukolvek podobnu temu kliknem, vidim tam takychto mudrcov s uplne rovnakymi radami.

_hm

kde niet obeti, niet zalobcu a kde niet zalobcu, tam niet ani vinnika. ak ti teda taketo spravanie nevadi a je podla teba v poriadku, tak sa nic nedeje. len ak kvoli tomu raz vyhasne iny ludsky zivot, bude to z casti aj tvoja vina

J111

Hej, ale povedala to medzi styrmi ocami, tak by som prd vyriesil. Okrem toho ja ju uz poznam cirka tri roky. Na takeho cloveka nepodam trestne oznamenie. Ta rada bola vsak velmi svojska. Vsak je to aj pravda, ze vela ludi umrie a ani pes nebrechne.

_hm

j111 toto je velka chyba slovakov ze nic nedokazu spravit pre zmenu. ak psycholog povie depresivnemu pacientovi ze nema nic proti tomu aby sa zabil, mal by byt minimalne zbaveny licencie na vykonavanie svojej praxe, v lepsom pripade trestne stihany za navadzanie na samovrazdu

J111

To jej nespravim, ona je vo svojich kruhoch uznavana odbornicka, len prakticky to nezvlada, resp. to neviem. Tak, tak, netak, netak, dobre, dobre, zle, zle. Reakcie jak od absolventa zakladnej skoly:D Musel som si sam splasit lieky, lebo ta moja diagnoza na mna nesedi a tie lieky mi hned zabrali, co mi aj potvrdili moj predpoklad, ze to bude len lahka forma depresie, dokonca ani nie nejaka zavazna. Fakt bomba!

_hm

j111 ak je to pravda mal by si sem dat jej meno a adresu ambulancie nech nenici ostatnym ludom zivoty a nech ide radsej zametat ulice ked svoje povolanie nevie robit

takuzdost

Nezabijaj sa. Je to blbost.
Prečo sa chces zabit?
Inak je kopa rad na internete, na strankach ktore nie su zamerane na zdravie, sem pisu skor ludia co chcu pomoct . Tak nepis, ze sa chces zabit, ani ako to urobit, ale napis co ta trapi :).

Meretseger

Nejaké tipy?
Sorry, nejdeme tu propagovať, ako sa zabiť, že jo. Pokúšala som sa o všeličo, ale nič nevyšlo, asi som odolná voči chémii (lieky, etc.).