blaznivy navrh, som v koncoch ...

Príspevok v téme: blaznivy navrh, som v koncoch ...
12pastelka34

keby vam priatel po niekolkych rokoch vztahu (5+) povie, ze potrebuje aby ste sa vy, ako partnerka vyspali s inym, lebo inak to bude pre oboch smutne, co by ste robili? Podotykam za podmienok ze ste si obaja prví. (Doslo ku krize, a hrozi rozchod, toto bol podla neho dolezity argument, kt. potrebuje vediet, dovod nechce povedat, preco by som to mala urobit, len to,ze je to pre neho dolezite)! a ze ak ho lubim, urobim to prenho!!! :(

Maoam

a to na to prisiel po 5 rokoch akoze? podla mna sa chcel rozist, potreboval a hladal za kazdu cenu nejaky dovod a ako spravny alibista vsetko hodil na teba, takze ty sa este citis aj chybna odnasas si zo vztahu aj posahane sebavedomie a on je King...

12pastelka34

maoam - ano v tom zmysle,..no ja tiez neviem posudit, ci to je pravda, nemala som ineho - zrejme preto chcel aby som to skusila s inym... on si mysli ze mna nedokaze uspokojit, (co nie je pravda, podla mna),..a to ho trapilo, trapi..

Maoam

12pastelka34: no telesne je mozno takmer uzasny, ale v hlave ma teda chyb az-az...

bud rada, ze si sa zbavila alibistu a magora v jednom

12pastelka34

nesedime si po sexualnej stranke,.. som zrejme moc nanho velka-dole :( a on si potom mysli ze to on ma ten deficit,...pritom on vazne nema v nicom chybu. A to druhe,.. "navrh" alebo dohoda, o ktorej som pisala nizsie, on to urobil, ale ja nie (ako som pisala)

macicka169

no moja, tak ten tvoj partner je pomyleny abo ty... vsak to nie je nrmalne vo vztahu aby toto iadal... a ak i to urobila, tak nie si potom normalna, boto nieje normakne, ale je to vasa vec..... mas dve moznosti udto prvis ao nie... su len dve moznosti!!!!! alenie stenormalny! divny vztah ate asi tak by som dofala...!!!

Maoam

pastelka, ludia sa ti tu venovali, urcite napis kludne co, nech sa aspon vie riesenie tej celej mysterie

je mi luto, ze rozchod, tak ale asi to k tomu smerovalo :-(( drz sa!

12pastelka34

ja ani neviem ci je to vhodne o tom pisat, je v tom viacero dovodov, teda hlavne 2, jeden z nich ste tipovali zo zaciatku, druhy sa tyka nas oboch, ze si nesedime (to dalej konkretizoval). :(((