Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veľmi mi chyba osudová láska osudová žena môjho života

Príspevok v téme: Veľmi mi chyba osudová láska osudová žena môjho života
AleQx

Začiatkom a úvodom môjho nasledovného písania určite by som poznamenal ,že nemá význam tu veľmi popisovať sám život.

Preto lebo čitatelia uvedenej mojej myšlienky si vytvoria vlastné osobité názory a názorové úvahy a nechcem tu popisovať nejaké životné úvahy ako celku.

Sme tu rôznorodých názorov sme tu rôznorodých myšlienok sme tu rôznorodých vlastných spôsobov života sme tu rôznorodých pováh a predovšetkým sme tu rôznorodých životných problémov

Hlavný predpoklad môjho príspevku spočíva v uvedenom názve prosím píšte svoje vyjadrenia akéhokoľvek názoru píšte svoje pripomienky k uvedenej téme zároveň odkazy

Ďakujem

modrá

Ja si zas myslím, že žiadny osudový, jeden jediný konkrétny človek neexistuje. Zastávam teóriu, že tých pravých je viac :) Ak jedného z nich stretneš, za správnych okolností a v správnom čase, budeš mať šťastie. Možno stretneš nie víťaza, ale "druhého", či ako to nazvať. Aj tak bude dobre. Len hľadaj človeka a nie dokonalú bytosť.
A ozaj, nehľadaj tak zúfalo :)

bonaD

Ak budeš na osudovú lásku čakať za počítačom, tak určite nepríde. V živote treba dávať, nie len brať. Ak násilne hľadáš osudovú lásku, tak sa ti to nepodarí. Hľadaj srdcom.

wowo1

co to je osudova? definuj?
chces osudovu zenu.
k logike otazky
takze si fatalista?tak sa netrap osud ti privedie nejaku ,kedze pasivne osudovu ,kedze ma byt osudova. to bude osud
Druha moznost je ze nebudes mat podmienku osudovosti, pasivnej osudovosti ,ale tzv "osudovou "sa ti stane zena ktoru budes hlboko milovat a ona teba a pre ktoru sa neosudovo rozhodnes. a to aktivne rozhodnutie sa s pohladu nezucastnenych stran bude javit ako osudove.
myslim ze by si mal sebe klast inak otazky,...asi sposobom preco sa neviem zamilovat, preco ma nikto nemiluje, preco ja nemilujem a ...osudovst nechat scenaristom, zenskym rubrikam , kartarkam horoskopom a inym sloganom doby.

Lily.

Mne chyba niekto konkretny a asi mi bude chybat uz navzdy. Mal byt "tym pravym" a nie je to fer, ze nakoniec nim nie je..

evik1

Dobre si to nazval OSUDová,takže to závisí od osudu,ale dá sa preto aj niečo urobiť,to je jasné,darmo budeš smútiť,že Tvoja vyvolená je v južnej Afrike,a Ty si tu...Aj ja som stretla muža.boli sme si sympatický,boli sme na výlete,obaja športovo založení.Imponovalo mu,že nie som pipka z drogérie,povrchná,ale športujem,teším sa z prírody,mám rada kvalitné filmy,umenie...pomáhala som mu zháňať domček,chce sa usadiť,bohužiaľ -som vydatá-osud.Annika,musíš mať dobrých priateľov,potom nebudeš sama.Ako rodinu.nejakých starších,čo ťa podporia ako mama,aj mladších,ale dobrých,na každú srandu aj na vážne veci.

m,mlk

hlavne netreba byt zufaly. na zufalcov naozaj nikde necaka ta prava / ten pravy. ale ked clovek prijme to, co ma a je s tym vyrovnany, tak ak existuje prehno vo svete niekde polovicka, tak sa urcite stretnu.

alenka_maxova

Jefitto a preco by nikdy nemala byt? Proc tak pesimisticky? Neviem si predstavit, kde by som bola ja, keby som premyslala takto ako ty... :)