Práca v USA

wera9

"na co sa tam ma trepat?" tak aspon nebude ako ty, co presedis cely zivot doma, ved uz len kvoli spoznaniu novej krajiny, kurz euro/dolar sa stava stale viac vyhodnejsim,takze urcite to bude stat za to, ja som bola minule leto a oplatilo sa..:)

krtko-lampa

A naco sa chces trepat do USA ? Vsak EU je na tom rovnako s platmi ... A nepotrebujes v EU vobec nic. Letenky do USA su drahsie ako vramci europy, iba ak sa tam chces ist pozret.

pytam sa

a neviete o agenture ktora sprostrekduva pracu v usa as pre nestudentov? Rozmyslam o takom vyjdazde na leto ale asi to nie je mozne vsak?

kleopatra4589

Ahoj, myslim, ze musis byt studentov vysokej skoly, aby si dostala studentske pracovne vizum.. ja tiez takto chodievam do USA- som na vyske.. dostavam pracovne vizum na 5 mesiacov maximalne tusim, z toho 4 mozem pracovat a mesiac mam na cestovanie... tak nejako to je, neviem, najdlhsie som bola 3 a pol mesiaca.. Skus napisat nejakej agenture- Student Agency, CKM..

Tina69

Ja viem. Ale tam nie je high school. Ale vysoká škola. U nás musí byť študentom vysokej školy. V tom je problém. :)