Čaute!
Neviete mi niekto poradiť? Potrebovala by som zistiť, či sa dá zohnať práca v USA, keď som študent strednej školy. 18 mám! Pretože všade, kde som hladala, bola podmienka študent vysokej školy. Neviete mi poradiť? Budem rada za každú info. Vďaka! :)
Práca v USA
pytam sa: napr. žilinska agentura spirit: www.spiritagentura.sk
a poznas nejaku konrketnu agenturu? :)
"na co sa tam ma trepat?" tak aspon nebude ako ty, co presedis cely zivot doma, ved uz len kvoli spoznaniu novej krajiny, kurz euro/dolar sa stava stale viac vyhodnejsim,takze urcite to bude stat za to, ja som bola minule leto a oplatilo sa..:)
A naco sa chces trepat do USA ? Vsak EU je na tom rovnako s platmi ... A nepotrebujes v EU vobec nic. Letenky do USA su drahsie ako vramci europy, iba ak sa tam chces ist pozret.
pytam sa: ano, je to mozne aj pre nestudentov, len je iny typ viz
a neviete o agenture ktora sprostrekduva pracu v usa as pre nestudentov? Rozmyslam o takom vyjdazde na leto ale asi to nie je mozne vsak?
kleopatra4589: ake prace si v usa vyskusala, oplati sa to zarobkovo?
Ahoj, myslim, ze musis byt studentov vysokej skoly, aby si dostala studentske pracovne vizum.. ja tiez takto chodievam do USA- som na vyske.. dostavam pracovne vizum na 5 mesiacov maximalne tusim, z toho 4 mozem pracovat a mesiac mam na cestovanie... tak nejako to je, neviem, najdlhsie som bola 3 a pol mesiaca.. Skus napisat nejakej agenture- Student Agency, CKM..
Ja viem. Ale tam nie je high school. Ale vysoká škola. U nás musí byť študentom vysokej školy. V tom je problém. :)