Beriem hak 4 roky, naposledy som si po tyzdnovej pauze zabudla vziat prvu tabletku cize v pondelok o 20tej. na druhy den doobeda sme s priatelom mali styk, ale s panskou ochranou, nemohla som otehotniet ani v tom pripade, ze sme to s tym kondomom robili dlhsie?Dakujem...som nerovzna, lebo uz mi den meskaju....
mozem byt tehotna???????
Berieš HAK 4 roky, teda myslím že si dospelá, tým pádom, som absolútne neočakávala od teba takúto otázku....osobne by ma to ani nenapadlo. NAVYŠE, myslíš si že po 4rokoch brania HAK, teda 4 roky ti žiadne vajíčko nedozrelo, že by dozrelo len tak za deň? Nie som gynekológ, no tiež beriem HAK, študovala som všetko ohľadom toho, ako účinkuje a o čo tam vlastne ide a logicky mi z toho vyplýva, že nemôžeš byť tehotná ( upozorňujem, nie som lekár, ani ním nikdy nebudem, hovorím zo skúseností) Navyše keby ste súložili s kondómom aj 4 hodiny, nič by sa s ním nemalo stať...
wtf?! a ten primak vam praskol alebo zacal presakovat? ci preco by si inak mala byt tehotna?
ozaj, 7 otaznikov za temou znamena, ze rady nepotrebujes az tak surne. ak chces okamzite, priam bleskove odpovede, tak dobrym zvykom je davat od 8 vyssie. ale ak ide doslova o zivot, ako v tomto tvojom pripade, tak ich treba kombinovat aj s vykricnikmi. ;)