Paroxetin

RNG

Nuz ked mas problem s nizkym serotoninom, a pomahaju ti lieky so SSRI ucinkom, tak davka 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu z lubovnika pracuje vyborne na to a pocitis to uz za 2 hodiny po zobrati. A kedze tam nie je ziadny navyk, mozes to pouzivat len v case zvysenej spotrewby(stresove situacie, zle spravy, tlak v robote, davove askcie) tak ako to obcas pouziva napr aj moja zena.Ucinkuje to asi 8 hodin a ucinok nie je len na serotonin(SSRI) ale aj na norepinephrine a GABA, tj ovela sirsdi, nez len SSRI.
A necakaj, ze nieco podobne schvali ako liek slovenska lekarska komora, tj lekari na to urceni, ti su ako vsade na svete ovladany medickym priemyslom, ktory nedovoli na trhu ziadne konkurencne produkty svojim umelym patentovanym chemikaliam. Jedine, ako ich mozes kupit je vo forme neskodnych potravinovycyh doplnkov, teda pokial nezakazu aj tie, o co sa pokusaju viackrat za rok aj tu v USA. Nas stastie im to zatial nikdy nepreslo cez Kongress, lebo ludia sa dozaduju bezpecnych doplnkov v situacii, ked skoro kazdy liek ma hromadu skodlivych postrannych ucinkov.
Nakoniec lekari samotni to vedia velmi dobre, preto az 90% US lekarov sukromne potichu berie potravinove doplnky, hoci ich nikomu inemu neradia, prave naopak.

Inac pitie caju z lubovnioka neodporucam, lebo tak nikdy nevies, ake davky ucinnych latok dostanes, kedze obsahy tychto su velmi rozdielne v suchej byline z roznyc miest.
Primalo neucinkuje a privela donasa tzv serotoninovy syndrom.

xirenka1

marcelina: ja som tiez najprv brala citalec a bolo mi z neho tak ako tebe,tiez mi popri tom dala na ukludnenie oxazepam ale radsej ho uz meberiem,oni sa niekedy dost ovplivnuju,kedy mas ist na kontrolu?Povedz to doktorke alebo jej zavolaj ze ti tato kombinacia nerobi dobre

Janik4

Priatelu, ja uz som skutocne vyskusal z prirody hocico, ale to co som potreboval sa da objednat len zo zahranicia. A potom vsetkom bordeli v potravinach a liekoch, ktore neprejdu slovenskym testom (ustav lieciv) vobec nemam odvahu na to, aby som si objednal nejake koncentrovane pripravky. A vypit napr. hektolitre lubovnika v letnom case, ked sa pomerne rad opalujem sa skutocne neodporuca. Inak, sympatizujem s Tebou, priroda skutocne pripravilo mnoho zazracnych lieciv.

RNG

Boh dal do prirody dostatok roznych liecivych materialov, vcitane takych ako su rozne ucinne na nervove problemy.
Len medicka komunita a farmacia ich nechcu pouzivat a dokonca o nich tvrdia lzi, aby im nekonkurovali ich patentovanych chemickym skodlivym liekom. A nedajboze, nevyliecili ludi, kde by stratili takto zakaznikov.

Ale naco by som sem dalej pisal, ked ti s tymi problemami si volia znova a znova skodlive chemikalie, ktore im zrejme malokedy pomozu a pomerne dost casto poskodia
Odvolavate sa na Boha, ale odmietate si volit jeho dary, ale davate len na ludske vymysly,umele neprirozene zamorujuce chemikalie, ktore boli vytvorene len na to, aby na nich rozni v medickom priemysle zarabali.

marcelina78

Janik, daj si limit, este tyzden , potom skus zmenit, u mna tiez katastrofa, ved si cital nizsie a to uz beriem vyse mesiaca...

marcelina78

Xirenka super, ze konecne liek zabral, citala som tvoje prispevky, konecne teda od jesene lepsie:D Mne ten Citalec robi cim dalej horsie, uz par dni som v krci, pali ma telo, silny nepokoj, tazoba, nikam nechcem ist,strach, len trpim, nechut jest a zosilo sa to po skoro mesiaci uzivania, skusam zvysit davky z 10 na 20 mg, neviem, ale nie je lepsie. Najhorsie, ze mi tusim aj Xanax vyvolava este horsie stavy a palenie na hrudi a predtym ma upokojil...

RNG

Paroxetinew je patentovany chemicky umely liek na zvusovanie serotoninu(SSRI) s hromadou postrannych skodlivych ucinkov
www.medicinenet.com
Je plno doplnkov co ucinne reguluju serotonin v mozgu, napr St Johns Wort vytazky, davka 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu ma ucinok protidepresny SSRI uz za 2 hodiny a trva az 8 hodin, ba i viac. A to bez skodlivych postrannych ucinkov chemickych liekov a bez navykovosti, tj da sa brat len vtedy, ked clovek citi, ze nan nieco depresne lezie.
Tiez na serotonin su aj ine potravinove doplnky ako 5-HTP, SAM-e, L-tryptophan a ine, ktore su v spravnych davkach tak isto znacne ucinne.
A ako potravinove doplnky schvalene lekarmi ako neskodne a hygienikmi ako nezavadne=kriteria rovnake ako pri potravinach su rozhodne lepsie riesenie, nez zamorujuce synteticke navykove a casto neucinne chemicke lieky.