Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Menia nás takto ľudia?

Príspevok v téme: Menia nás takto ľudia?
cassey

Chcem sa len uistiť, že niesom jediná a že je to normálne. Ľuďom ktorých máme radi a obklopujú nás sa snažíme prispôsobiť. (alebo nie?) Začnú sa nám páčiť rovnaké veci a možno nám aj ukážu inú cestu života na ktorú sa tiež vidáme spolu s nimi. Proste nás svojim spôsobom zmenia - nemyslím úplne, len v niektorých ohľadoch. A keďže priateľov meníme aspoň teda z časti (zš, sš, vš a tak ďalej) menia sa aj tie rôzne vlastnosti ktoré na nás prenášajú. Práve ja to tak momentálne cítim. Keď však niektorí z týchto ľudí nás opustí a naše cesty sa rozdelia tá zmena v nás ktorú zanechali tam ostane no ja cítim strašnú úzkosť a prázdnotu keď si predstavím že niekto kto ma dokázal takto zmeniť (nemyslím partnera ale normálnych kamarátov) tu už nieje a ja vlastne niesom ja ale som to čo zo mňa urobili... viete čo myslím??? Ako sa s tým vyrovanať?

Jane318

Mňa veľmi zradila najlepšia kamarátka (a vtedy som si myslela, že spolu budeme aj niečo viac riešiť) a vlastne ona ani nič neurobila a to je práve to, že nič neurobila. Proste sa na mňa vykašľala a bolo veľmi ťažké sa s tým vyrovnať. toľko veľa básní som na svoj blog napísala a stále, keď ma pozdraví v škole na chodbe, stále mi je smutno, až do plaču, aj ke´d sa usmievam.
Je to človek, ktorý ma zmenil a otvoril mi v mnohých smeroch oči.
Nemám rada, keď viem, že niekto z mojich kamarátov odíde z môjho života. Ostane prázdno...
ale treba ísť ďalej.

Meretseger

Nie som schopná mať na seba objektívny a dokonca ani normálny subjektívny názor, preto si ho utváram podľa názoru ostatných a podľa náhodných udalostí, pričom som schopná označiť sa za totálneho debila, keď, povedzme, nestihnem vlak. Keď mi však niekto následne povie, že som nadpriemerne inteligentná (čo mi hovoria často, netuším, kde na to chodia :)), tak sa okamžite prepnem na tento názor.
Pokiaľ na tom nie si podobne, don't worry. Musíš predsa mať nejaký ten "svoj základ", nie? A podľa mňa je prirodzené, keď ti ho okolie ovplyvňuje - pričom však základ ostáva rovnaký. Povedala by som, že ti zostáva, což je okej.

jajka001_

preco citis uzkost?nerozumiem
ano, ludia sa menia, vyvijaju. je to normalne, prostredie nas ovplyvnuje. ak si vyberies "spravnych " kamosov, ktori ta tahuju vpred a nie dole, ako ti moze vadit ze ta rozvijaju?