Neviem, čo sa so mnou deje, ale vždy ked idem po vikende do práce, tak cely den a večer som už nervozna, nesvoja, mám stiahnutý žaludok a stále myslim na to, že zajtra zase do práce. Takisto ráno som celá v strese. Pracujem pol roka v novej firme... niekedy večer i plačem, čo som v strese. Neviem prečo, neviem, čo sa so mnou deje - či som už zrelá do blázinca.. predtým som nikdy v iných zamestnaniach takéto stavy nemala... Tak sa pýtam zažívate niekto niečo podobné? čím to može byt?
Nervozita a strach z práce?
wowo1 - asi máš pravdu...
ty máš prácu do ktorej sa tešíš?
je tu ešte niekto kto má podobné pocity?
asi zmenit pracu to chce. hladaj si inu.postupne. toto nevydrzis dlho. do prace sa treba tesit,
Ja som ucitelka a citim sa tak kazdy vecer. Prisamvacku ma odtial raz vyvezu nohami napred.
A nepytajte sa ma preco nezmenim pracu.
robila som spediterku pre sukromnika, cize na zmluve som mala min.plat, nemavala som pokoj ani v sobotu a pisala som s byvalou kolegynou, tak odtial tiez odisla k novemu roku
jajaja295. - a možem vediet aká to bola práca? alebo aspon ako dlho si tam vydržala?
u mna to bol kazdy den...a preto sa tam aj casto striedaju zamestnanci a ked som dala vypoved,konecne sa mi ulavilo a maximalne mi ta praca nechyba
jajaja295 - no ved aj toto je poriadne stresujuca robota, nikdy neviem poriadne čo ma tam čaká. ale vždy to je len ten prvý den po volne, inak ostatne dni sa celkom daju.
ja som mavala tieto iste pocity v starej praci...ale tam bol len samy stres a dementny sef