Nervozita a strach z práce?

Príspevok v téme: Nervozita a strach z práce?
nestastna1

Neviem, čo sa so mnou deje, ale vždy ked idem po vikende do práce, tak cely den a večer som už nervozna, nesvoja, mám stiahnutý žaludok a stále myslim na to, že zajtra zase do práce. Takisto ráno som celá v strese. Pracujem pol roka v novej firme... niekedy večer i plačem, čo som v strese. Neviem prečo, neviem, čo sa so mnou deje - či som už zrelá do blázinca.. predtým som nikdy v iných zamestnaniach takéto stavy nemala... Tak sa pýtam zažívate niekto niečo podobné? čím to može byt?

nestastna1

wowo1 - asi máš pravdu...
ty máš prácu do ktorej sa tešíš?
je tu ešte niekto kto má podobné pocity?

zewa

Ja som ucitelka a citim sa tak kazdy vecer. Prisamvacku ma odtial raz vyvezu nohami napred.
A nepytajte sa ma preco nezmenim pracu.

jajaja295.

robila som spediterku pre sukromnika, cize na zmluve som mala min.plat, nemavala som pokoj ani v sobotu a pisala som s byvalou kolegynou, tak odtial tiez odisla k novemu roku

jajaja295.

u mna to bol kazdy den...a preto sa tam aj casto striedaju zamestnanci a ked som dala vypoved,konecne sa mi ulavilo a maximalne mi ta praca nechyba

nestastna1

jajaja295 - no ved aj toto je poriadne stresujuca robota, nikdy neviem poriadne čo ma tam čaká. ale vždy to je len ten prvý den po volne, inak ostatne dni sa celkom daju.