Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

znova prosim o normalnu radu a pomoc

kates33

Ahoj. Aj ja som v minulosti zažila podobné obdobie, keď sme s partnerom hľadali spôsoby, ako dosiahnuť väčšiu sexuálnu spokojnosť. Dôležité je vedieť, že každý človek je jedinečný a čo funguje pre jedného, nemusí fungovať pre druhého. Túto situáciu sme sa samozrejme snažili najskôr riešiť pomocou internetu. Čítali sme si rôzne články ako orgazmus docieliť a veľmi nám pomohol aj tento článok www.ejoy.sk. Je tam všetko zrozumiteľne rozpísané a aj s postupom, ako orgazmus docieliť. V tomto smere sme si však uvedomili, že komunikácia je hlavným kľúčom k pochopeniu potrieb a túžob. Je dôležité, aby ste sa aj vy s partnerkou otvorene rozprávali o tom, čo jej prináša potešenie, čo sa jej páči, a aké sú jej fantázie. Samozrejme netreba na nič ani tlačiť a hlavne byť trpezlivý. Zbytočný nátlak by tvoju partnerku skôr odstrašil, ako vzrušil. Taktiež môžete vyskúšať nové techniky a experimentovanie s novými polohami, prípadne s hračkami, ktoré budú pre teba a tvoju partnerku príjemné a uspokojivé. Je veľa spôsobov ako dodať iskru v tomto smere si myslím. My s partnerom sme už túto stenu našťastie prerazili a všetko klape ako má. Chcelo to však najmä trpezlivosť a ochotu. Dajte mi prípadne aj vy vedieť, ako sa podarilo vám oživiť váš sexuálny život.

ivvva

Prečitaj si prispevok...4,5roka s buducim manželom a nemala som orgazmus..je to tiež v tejto rubrike,tam to presne jedna rozpisuje,zaujalo ma to a tiež to skusim tak!

AmartinkA

pred porodom, pocas porodu a aj po porode si v tele zeny robia hormony doslova co chcu. Mnohe zeny opisuju po porode znizenu chut na sex, to iste sa deje aj pocas kojenia a trva dost dlhy cas, kym sa vsetko da do poriadku. Bud len trpezlivy. Mozno budete musiet prist na uplne nove techniky ako ju uspokojit...Ktovie, porozpravaj sa o tom s nou, mozno ti lepsie opise aky ma problem

mlady

pred rokom a pol ked sme nemali babo to slo normalne mala orgazmus ked sme sa ,iůovali nemislim klitoralni ale normalny pri milovani a ako porodila babo sa snazim ale nejde mi to jednoducho skor dostanem erkciu ako ona svoj orgazmus co stim???

janekMY33

ale ved niektore zeny skratka nedokazu dosiahnut vaginalny orgazmus ani ked sa na hlavu postavy.Tie co dokazu dosiahnut vaginalny a klitorialny orgazmus tak takych je malo.Ale mala rada pocas sexovania nech si drazdy klitoris trebars rukou ak nezabera taky malinky vibrator.Mozno sa jej to bude viacej pacit

wreck

mozes prosit kolko len chces, ked nedokazes presne opisat problem. kto sa v tom tvojom prispevku vyzna, nech sa prihlasi.

lizanim ma vaginalny orgazmus? vies ake druhy orgazmov vobec zena moze teoreticky mat? lizanim coho ho dosahuje, mozes prezradit?

ona sa ti stazovala, ze nevie dosiahnut orgazmus vobec alebo len niektory druh nevie dosiahnut alebo to si len ty myslis, ze ju nevies urobit...?

mna to mrzi, ale ja skutocne neviem z tvojho prispevku vobec desifrovat aky je problem.

mozem sa nieco opytat a mozes, prosim, ty pravdivo odpovedat? skoncil si aspon zakladnu skolu? myslim vsetky rocniky.