Chodenie v lete naostro

123Noro

Raz, keď som šiel v mhd, tak si oproti mne sadla slečna. Počas vystupovania sa pozabudla a roztiahla nohy od seba, bola na ostro, takmer mi oči vypadli :D

DI DI DI

Mini sukne moc nemusím, pri každom kroku sa ti vyhrňujú a musíš si ich stále len sťahovať dole čo je celkom otrava..Mám ale rada obtiahnuté sukne, no skor tie dlhsie, aspon po tie kolená, to pôsobí pekne a zensky. Aspon podla mna :) Vybrať si tu správnu suknu pre tvoju postavu je obcas zlozitejsie dekolt.sk nie každej sa podla mna každá sukna hodi, teda nie je sukna ako sukna..Mne sa hodi takáto ako som písala..

Mathev

Ahoj moja priateľka mi občas spraví radosť a ide von bez nohavičiek Le to úžasný pocit keď má minisuknicku a predo mnou trosku roztiahne nohy v meste aby som to videl ide ma roztrhnúť od vzrušenia

rhea

ninuska, tak ten chalan co sa pozera musi byt pedofil... a ty blbe decko co provokuje, ked si to teda niekto vsimne..

NiNuŠkA_14

Ajojte, ja mam 14 rokov (skoro 15) a chodím stale v lete naostro :-D :-P nevadi mi to, a aj ked sa pozera nejaky chalan tak nech sa pozera :-D urobte im radosť :-P ci us doma alebo vonku, cez leto stale bez nohavičiek... aj priateľ chodi naostro v lete aj doma ale nie pod nohavicami alebo dzinsami (strasme mu presvitá :-O :-D ) iba ak v kratkych/tristvrtovych teplakoch :-D vyskusajte...

janekMY33

v davnej dobe zeny nosili iba sukne a nenosili ziadne nohavicky a jeden gynekolog vravel ze trpeli roznimi chorobami ale mikozami vaginy nikdy a baby vi sa hned bojite toho ze hned neaky uchylak vilezie s krikou.Co si mislite ze oni maju 6zmisel a hned vedia ze nemaju gatky?

paganstorm

ked mam dlšie šaty alebo xxl tričko tak po dome takt bežne beham, vybehnem aj pred barak, ked mi napr niečo kamarati len ku vchodu donesu alebo dojde pizza, v krajnom pripade ked som bola chalana u nas na stanici neskoro v noci počkať, par krat som bola naostro, ale skor z lenivosti, že sa mi nechcelo nišť pod xxl tričko na spanie naťahovať, len som hodila bundu a šla :-D
a pocit je to neobmedzujuci ale na druhej strane ak by ma prešlo auto alebo čo a v nemeocnici zistia že som naostor to by bola hanba! :-D

Blondula

sama od seba sa naostro nevyberiem,nechcem,aby nejaky "honic" ma zvalil do krikov !! ale s priatelom som skusala...len potom tie trapasy,ked zvlhnem,a ja teda velmi,ze sa to tazko schova a potom mi je to neprijemne :D a vecne obiehajuci chlap,co mi neda pokoj,stale by ma tam chytal... :DDDD

kleopatra4589

Hm, tak ja bez podprsenky zvyknem chodit.. co sa nohaviciek tyka, tak som to tak naostro toto leto vyskusala prvykrat.. je to fajn :) ale suknu by som bez gatiek urcite neobliekla..