Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

lost

ak sa da, no :)

konieckoncov.. pokial nejde o zivot, nejde o nic :D

respektive, riesit problem ,ked ma na to clovek chut a energiu :)

ma potom asi o nieco malinko vyssie sance :)

ale niekto to robi presne naopak :D ale tak napr - ak ma clovek svalovicu, tazko nieco zmoze :) cize aj tam treba "cakat na slnko" :D

lost

heh, no ja obcas cez tazke obdobie odmietam cokolvek robit :D
je to sice niekedy kontraproduktivne, ale niekedy je to ako nerylovat zahradu ked je burka, proste nech to tam este ta burina porasie :) a ja si zatial oddychnem a znicim ju ked bude pekne pocasie..

no a ak sa to neda odlozit, tak neviem no, nejake malickosti ako cokolada ( :D ) casty oddych od problemu/prace atd.. a nejak sa s tym prekusnut :)

ja mam teraz tiez zopar "problemov" (pracovne) no ale kaslem na ne, idem tou teoriou jedna :D tj. pockam ci sa nahodou nevyriesia :) co sa nevyriesia to iste, ale aspon ma nezatazuju ked nechcem :) tj. vyriseim ked budme chciet (i ked donekonecna sa to odkladat neda..)

ignoracia ignoracia :D

Maoam

momentalne toho casu mam tak tazke obdobie, ze sa inak zblaznim, ked sa toto rychlo nenaucim, tak preto, prisla som sem sa medzi vami trocha rozveselit, inak mi ostava asi uz iba navsteva psychiatra :-D

tpch mi urcite taku uvali po hlave a nieco mi povie, ze hned budem vediet, kde je sever

a presne to potrebujem

Maoam

lost, radsej mi prezrad, ako to robis, ked vypnes mysel? ked si taky ze uplne relaxed? ja momentalne potrebujem tuto schopnost a musim sa to naucit v rychlokurze