Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

tpch

bod 1 je moznost uplnej ignoracie tak, aby pochopil, ze sa ta nic emocionalne nedotkne (aj ked to nie je pravda, co si budeme nahovarat), proste jednoduche, jednoslovne odpaly, blizsie ti neviem napisat, kedze neviem podrobnosti, ale chce to v tu chvilu jasnu mysel nerozvirenu emociami. Proste spravanie sa k nemu v style "ty moj chudacik, si uplne mimo".
Bod 2 je narocny v tom zmysle, ze musis klesnut na jeho uroven a moze ti byt zo seba samej pomerne zle z poznania, kde sa to v tebe berie :-D

Maoam

tpch: presne tak, on ma nechape, nerozumie mi ale velmi dobre rozumie tomu byt emocne absolutne brutalny a utocit na miesta, o ktorych vie, ze su citlive a ze sa nemozem branit
ze je to narcis a psychopat, mi je jasne uz dlho, tak napis viac k bodu 1 a bodu 2 a premyslim si to

tpch

No ked nie ste v kontakte, je to fajn, aspon si mozes premysliet dalsi postup. V podstate mas dve moznosti u psychopata:
Bud budes jednat na svojej urovni, cim jeho neohuris, pretoze to nedokaze pochopit, nakolko nema na to psychicke schopnosti,
Alebo budes bojovat jeho vlastnymi tahmi.
Moznost c.1 ti zachova iba pseudosebauctu a dobry pocit zo seba, ze si sa neznizila na jeho uroven, lebo on bude verit, ze ta dostal a vyhral.
Moznost c.2 vyzaduje schopnost vcitenia sa do mysle psychopata a bojovat jeho zbranami.

Maoam

tpch: jednemu magorovi, ktoremu som povedala svoj nazor na neho sa podarilo (asi z pomsty) dat ma dost dole, teda psychicky/mentalne/emocne, co ma mrzi, ze sa mu to podarilo

neviem, ako sa s tym vyrovnat, na jednej strane sa tesim, ze som mu vytmavila co si myslim a ze vie, s kym ma tu cest, na strane druhej zautocil velmi perfidnym sposobom a na miesta, ktore su velmi intimne a o to horsie to je

typicky postup manipulatora a psychopata, co mi je jasne, ale byt tym prave zasiahnuty je tazke (kym sa to emocne neutrasie)

neviem ako mu to vratit - ak sa to vobec da este, kedze nie sme v kontakte