Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

ojka.

Zdravíčko (:
mňaaam, pizza, tak tú by som si veru dala,.... ale už sa teším na piatok, i ojka bude mať pozzzzzzzu ((:

Laurina22

No ja som este vcera cez den spala ale bola som potom s kamosom no a mi prislo nevolno...tak "cudne"

No a odvtedy mi bie srdce a som v takom tlaku-aaaaaaaaaaaa nechaaaaaaaaaaaapem!!!!

Nikdy som nemala vysoky tlak!

Maoam

Laurina a ked som na tu kratku dobu zaspala, tak ta cierna matoha, co prisla k mojej posteli, to bolo take hrozne, lebo som sa citila ako paralyzovana a nevladala som sa branit! aaaaaaaaaaaaaaaaaa a ona mi tak sla po krku a len zovriet a uskrtit ma

Maoam

ja velmi podobne, nechapem to!

a to som nevzala ziadny liek, ktory by to mal vo vedlajsich ucinkoch :-(

taky nepokoj celkovo, no neviem fakt :-(

je to blbe, lebo som uz ako matoha, ide to takto uz tri noci po sebe a mam totalny spankovy deficit a caka ma tazky tyzden :-(

ale aspon ze nie som sama, lebo vsetci naokolo mna vyspavaju doobeda cez vikend

Laurina22

Ja nemam rychly pulz len mi srdce bije SILNEJSIE a hlavu mam ako v tlaku...nechapem to vobec co sa deje...a tiez som nevedela spat stale som sa budila

Maoam

ahoj Lauri, vies co, ja vobec netusim, ze preco, pretoze na stres som zvyknuta aj inokedy, ako chapem, ze kvoli momentalnemu vypätiu horsie spat, menej spat alebo ze by som bola trocha napäta, to je bezne v takychto fazach, ale to co sa robi teraz, to je moc

pulz mam okolo 110-120, normalne citim, ze mi hocikedy nepravidelne bije srdce, citim to normalne, ako mi hocikedy hopsne, strasne neprijemne to je, neviem sa skludnit, uz som si dala magnezium, B-komplex, vsetko a NIC

nechapem to, co su nejake erupcie na Slnku ci co?

a ked sa mi podari na par min zaspat tak mam nocnu moru, pride ma dakto skrtit, zobudim sa a citim, ze mam pulz 140, srdce ma az boli!

halooo pomooooc