Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Laurina, mozno mi nadoblicky produkuju privela cortizolu, fakt netusim ale je to hrozne tento stav, si na smrt unavena a nevies sa skludnit
help
Laurina ja sa citim podobne
taky stav, ze nespavost, cela nabudena, motyliky v bruchu som mala pred par rokmi ked som bola zalubena ale toto je bohuzial z ineho dovodu, len neviem ze z akeho :-DDDD
Laurina, vela zeleniny, vela nesytenej mineralky treba pit a ak sa prevezies do AT, v najblizsej BIPE (BIPA je drogeria) si kup pripravok, vola sa to Bullrich's Vital, je to ovela lacnejsie ako vsetky podobne pripravky, hoci obsahuje to iste
ja paradoxne posledne tri dni co skoro vobec nespim tak vobec nemam spuchnutu tvar, ale tyzden dozadu to bolo otrasne, no ale ja mam chore oblicky a zle mi z lavej odteka moc a mala som reflux do nej, takze to bolo preto
ale nie ze si teraz myslis, ze mas to iste! pri tvojej hypochondrii clovek nikdy nevie :-DDDDD
Laurina, neviem ci dostatocne spis, mas dost oddychu? (s vynimkou poslednych dni)
ak sa ti zadrziava voda v tele, skus zvysit prijem mineralov, mozno mas 'prekyslene telo', ako sa to laicky vola
co sa soli tyka, nie je dobre uplne obmedzovat, lebo paradoxne sol viaze vodu a lahsie sa tak vyluci :-)
obmedzovat sol by bolo p otrebne, ak by si mala chore srdce ale to nemas