Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Maoam

Lost, pamätas, co stale prve iPody od Apple? ludia na ne stali v radoch :-DDDD a vyvalili za ne 900e, daktori aj 1000, to su uz ini sialenci

teraz behaju vsetci s androidmi do 300e :-DDDD

moja znama si pred rokmi 'dovolila' HD telku a bola hrda, ze je jedna z prvych, na splatky, 1200e, dnes jej telkac stoji 700e a ona si ide oci vyplakat

tak ale tapa sprosta...

Maoam

Laurina: pozriet ti ho pod lupou :-), kolegyna ma nejaku novu story? :-D

Lost: tak ja sa pohybujem vo vasej triede :-DDD, 800e si nemozem dovolit dat za laptop, vies ked si pozriem, ako zlacnelo vsetko, si vezmi televizory s plochou obrazovkou, pred takymi troma rokmi stal ten isty 800e, dnes 400e...

niekto mi vravel, ze laptop mam kupit cez net a tesne po Vianociach, vraj technika je najlacnejsia vzdy v januari, potom opät trocha stupa :-D

lost

jasne to moze byt, brat ma za cca 400eur a tiez mu ide celkom dost a vydrzal mu zatial 1 rok :) a to sa k nemu nesprava nejak extra :)
dnes by som uz 800 za notebok teda nedal, skor volil nieco lacnejsie, lebo predsa len - hodnotu stracaju veci rychlejsie prave tie drahsie..
a mimochodom ten moj lenovo za 800 je "nizka trieda u lenovo" :D aj tak, len ma taku robusnejsiu konstrukciu, ale nic extra.. tie skutocne odolne su o tisicku drahsie :D a to je ina liga, asi nie nasa :)
podla mna za takych 555 eur napr (resp aj 500-600 cokolvek medzitym) bude dobry notebook.. len hladaj na nete co najnizsiu cenu, niekedy sa dost lisia a aj "dvacka" usetrena asi potesi :) (ale radsej nie z uplne neznameho obchodu)

Laurina22

Mne to zmizlo celkovo

O 14,00 idem na posudenie znamienka na tvari-hned by mi ho mohla aj vybrat:-)))

Drzim sa aby som neodstrelila kolegynu a inaaaaaaak v pohode den:-)

Maoam

Lost, som tak rozmyslala, 800e za laptop sa mi zda vela, nevyznam sa v tom velmi, ale nasla som celkom dobre aj okolo 500-600e, sice nie znacka Lenovo, ale s rovnakymi funkciami :-D, co si o tom myslis?

Maoam

Laurina, mne to tiez vcera vecer postupne preslo, neviem co to bolo, dnes je to uz lepsie, aj ked nie celkom prec :-(, no dufam, ze sa to v priebehu nasledujucich dni zlepsi

Lost ahoj :-D, tak uvidime, co prinesie tyzden, mam toho vela ale tak aj tak vzdy vsetko pride inak, ako si clovek mysli, takze radsej velmi neplanujem ale beriem, ako pride! :-D

Laurina22

Maoam dobre-ako to prislo tak to odislo..asi to bol ozaj len tlak

Len ma zaludok boli-som si dala kafe so sojovou nahradou mlieka-noooooooo neurobilo mi to moc dobre:-////

lost

Maoam
caaau
netusim, neviem ani co bude dnes na obed, nieto este cely tyzden :D
nic sa mi nechce :P :) :D :(
co uz..

a ty ?

Maoam

caute, prajem vam pekny pondelok :-D

Laurina: dufam, ze si to vcera nevzala osobne, nebolo to tak myslene, vies ze nam tu na tebe zalezi a davame na teba pozor :-)
Laurina, ako srdce? U mna uz troska lepsie.

Lost: aky mas plan na tento tyzden?

tpch: prijemnu sluzbu