Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Laurina22

Jedna fajci kade chodi kade komu

A druha..ja ani neviem

Ja som znechutena uz uplne tu....

A mozno ja som mimo a zvysok je tu normalny preto sa mi to zda....

Ja neviem

lost

Maoam

no netusim fakt, ja mobil biznis IGNORUJEM uz 8 rokov :) kedysi som si celu noc prezeral casopis s mobilom, specialne nokia 7210 resp 7250 bolo ine "ferrari" :D stalo to 20 000 sk vtedy - asi priemerne 3 slovenske platy :D to je ako dnes 2000eur.. a teraz mam 4-5rocny k510i :) uplne doskrkany ale kolko som uz na mobiloch usetril :D

a ano, ked si vezmem, ze u nas mam za 2 eura mozno 10 rohlikov.. tak niekde v arfike/azii za to maju LUXUSNY hotel - all inclusive.. (a to ani tak neprehanam, malokto tam zarobi 2eura/den i ked luxusnejsi hotel na ich pomery bude za 10e/den ale predsa - u nas za to nemame vobec nic :) )

a hlavne tie byty a auta !! tolko dessattisicov eur a pre nic za nic :-O az ma to desi ake sialene to je :D

Laurina, no tak to sa kapanek sekla teda..

lost

1 of Apple 8 GB iPod Touch, $299.00

Date: xx-November-2007

to som bol iny borec :P :D

Shipping & Handling: $11.45

Tax: $0.00
Total: $310.45

toto milujem na USA - DPH = 0%

a 11.45 postovne z New Yorku do Californie, co je 10x okolo slovenska a u nas je to tak isto drahe :D viva slovenska posta..

Laurina22

Boze toto je sliepkaren

Kolegyna nepovedala ze pacienkta je v prvom TRIMESTRI ale zadrela lekarke do telefonu ze:DRUHY TRISEMESTER...

Kapem tu

Jebnuta jedna viac nez druha....

Prepacte

Maoam

lost, existuje android bez touch screen?? :-DDD nesmej sa mi, ak je to debilna otazka, ja som technicky analfabet :-D

Maoam

lost ja mam mobil od Samsung, s touch-screen ale nie je to iPod ani android, len normalny mobil a vies co ma na nom strasne stve? touch screen! ked potrebujem nieco rychlo najst stale to trva dlhsie ako kedysi, na tlacitkovom mobile :-DD

normalne uvazujem, ze si zadovazim sklapaci mobil ako kedysi, vazne...

Maoam

lost, iste je to aj vychovou, naucila som sa, ze musim vediet vyjst s malom a robim od 15tich, takze poznam cenu penazi, ale aj tak, nejak mi ani logika nedovoli, dat za veci take obrovske sumy, proste si poviem, ze je to fakt prilis za taku vecicku

aj kebyze som bohata, tak proste nie, lebo sedliacky rozum mi hovori, ze je to blbost

a dokazovat si, ze 'na to mam' som nastastie nikdy nemala za potrebu, kedze mam ine priority v zivote a hlavne neurcujem svoju hodnotu cez veci, ktore vlastnim :-D

lost

Maoam

hehe, no ja som mal iPod 8GB v roku tusim 2007 z USA (amazon.com) a stal ma tusim $300 !!! :D
(8GB lacny prehravac bol za mozno $30, i ked nebol tak cool a nemal taky zvuk :) )

za taku sracku :D no ale vtedy to mal malokto na SR :) aj na colnici na to pozerali ze co to je.. to bola prva generacia a bolo to len mesiac na trhu..

kupil som to len preto, lebo som lacno ziskal nakupne poukazky a nevedel som oc s tym :D haha

no a dnes mi mrzne v aute, ked si sem tam z neho nieco pustim, ale naucilo ma to, ze NIKDY nekupim mobil s touch displejom, to je extremne nepouzitelne :) mozno cool, mozno super na hry, ale neda sa s tym robit nic serizone :)

Apple je hrozna firma :) je to ako ferrari - super cool, ale nepouzitelne, nezaparkovatelne :)

lost

jj, ja som tiez bral telku, schvalne som si chcel pokazit naladu, ze o kolko klesla :D
no a v jednom markete - CKD .. je za tak isto ako pred 1,5 rokom :D
zdieraci naivni :D
taketo obchody by som vyhostil z republiky :)
ale pozeram inde uz asi ani nie je v ponuke :D
v dalsom obchode je o 30% drahsi ako pred 1,5 rokom, omg :D

hehe no ale jeho novsia verzia, netusim sice o co moze byt lepsi, asi vernejsie farby atd.. ale polovica? :) to je sialene.. tolko penazi vyhodit len za to, ze mam nejaku TV :) uz nikdy nemam chut kupovat nadpriemerne veci :D idealne je kupit co ma super pomer "cena/vykon" ... lenze zas :D tie treba castejsie menit :)

cize dnesny konzumny zivot je hold nanic :D pretoze ten TV ma 1/10 realnu cenu - cena za vyvoj, vyrobu, distribucia.. ale najviac 1/5 .. cize realna hodnota veci co kupujeme je mizerna.

lenze.. taky TV by mi nevyrobil nejaky kutil z dediny :)

hold, zle tisicrocie :D