Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Maoam

Laurina, ja si myslim, ze tu ide o hnusnu zavist sikovnym ludom, ktori nie su lenivi, ako väcsina ostatnych a makaju a aj raz kvoli tomu nieco dosiahnu.

Maoam

Laurina, toto mi povedala aj moja znama. Jej niektori kolegovia, ktori nestudovali, su toho isteho nazoru a zavidia jej (lebo s VS sa dostane na iny post) a uz padli aj reci, ze jej to plati sef...proste nehoraznost.

Vsetko si plati sama vratane cestovneho (cestuje cez piatky a soboty tam aj spat asi 220km)...odsoferuje to sama a vydavky si plati vsetky sama a ta skola je draha.

Navyse byva s priatelom a rodicia jej uz 10 rokov nedali ani cent.

Laurina22

Lebo podla mnohych je externe studium kupene-kedze si ho platis tak maju utkvelu prdstavu ze mas kupene skusky.Lenze u nas to tak nie je(nemozem pisat za ine skoly).

Nam daju kazdu skusku riadne vyzrat a aj riadne vyhadzuju.

Maoam

a uz vobec nehovoriac o tom, ze minimalne 50% uciva ma predneseneho a vysvetleneho na prednaskach, s moznostou konzultacie, kdezto externy student ma väcsinou vsetko ako samostudium

Maoam

Lost, tak ale vies ako, normalny clovek si snad vie spocitat pocet odpracovanych hodin za tyzden v praci, plus prednasky (predpokladam, ze ich mava v sobotu), potom cas straveny ucenim a jej predmety su tazke

tu nejde o socialnu pracu (prepacte, ze som vzala za priklad toto, ale len pre porovnanie)

kdezto denny student ma IBA skolu, väcsinou platia vsetko rodicia, vratane vreckoveho a ok, obcas nejaka brigada, ma viac casu na ucenie, volne vikendy, castokrat prednasky az na obed a podobne...

Laurina22

Dakujem Maoam

Zial,pre mnohych je to v predstavach prechadzka ruzovou zahradou,o mojich rodicoch nehovoriac...

Co uz...

Dakujem,cenim si to.